admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26783
|
Zaraz go pegasusem potraktują, aby jeszcze więcej haków na niego mieć, jak nie chce inwigilacji z tik-toka.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Polityka to bagno i ta to dopiero ryje beret.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zaraz go pegasusem potraktują, aby jeszcze więcej haków na niego mieć, jak nie chce inwigilacji z tik-toka. Spokojnie - ponoć chroniony przez liczaacych się bogoli Oni też maja swoich ludzi Dać mu szansę, nie mamy nic do stracenia Sama ustawa podatkowa uproszczona z 400 stron do 100 stron jest dla mnie logicznym dzialaniem i do zrobienia, bo facet sie zna na tym ,a nie jakieś obiecanki Tuskowate..
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Zaraz go pegasusem potraktują, aby jeszcze więcej haków na niego mieć, jak nie chce inwigilacji z tik-toka. Spokojnie - ponoć chroniony przez liczaacych się bogoli Oni też maja swoich ludzi Dać mu szansę, nie mamy nic do stracenia Sama ustawa podatkowa uproszczona z 400 stron do 100 stron jest dla mnie logicznym dzialaniem i do zrobienia, bo facet sie zna na tym ,a nie jakieś obiecanki Tuskowate.. Pis B / ślepa uliczka. Przed wyborami nie takie bajki. Tak jak tusek też "zwalniał" urzędników, "zmniejszał" podatki - przed wyborami.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Jak za dawnych dziejów, w magdalence.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zaraz go pegasusem potraktują, aby jeszcze więcej haków na niego mieć, jak nie chce inwigilacji z tik-toka. Spokojnie - ponoć chroniony przez liczaacych się bogoli Oni też maja swoich ludzi Dać mu szansę, nie mamy nic do stracenia Sama ustawa podatkowa uproszczona z 400 stron do 100 stron jest dla mnie logicznym dzialaniem i do zrobienia, bo facet sie zna na tym ,a nie jakieś obiecanki Tuskowate.. Pis B / ślepa uliczka. Przed wyborami nie takie bajki. Tak jak tusek też "zwalniał" urzędników, "zmniejszał" podatki - przed wyborami. ,zglosuje na niego żeby sprawdzić siebie i jego
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Moze uzyskaja 15% poparcia, i beda mieli mozliwosc blokowania patologicznych ustaw KaczoTuskowych
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26783
|
Ale w polityce po 1989r. siedzą w większości pociotki komunistów, co się na komunie uwłaszczyli - wszyscy są do wymiany.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale w polityce po 1989r. siedzą w większości pociotki komunistów, co się na komunie uwłaszczyli - wszyscy są do wymiany. Tusk 67 lat - czego on szuka w tej polityce. Kaczor 74 lata :lol ludzie nie moga sie doczekac zasłuzonej emerytury , a te chore pasozyty, chca dalej wszystkich uszczesliwiac...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jeżeli komunikacja będzie tylko głosowa, to do pociągu nawet siłą mnie nie zaciągną.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Spokojnie - strefę ciszy zostawia, byle zawsze był wybór...
|
|
|
|
|
|
|
|