admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 27358
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W planach pisowskich to CPK miał zarżnąć wszystkoe lotniska po Paryż i Rzym w Euopie - dlatego nie będą tuskowcy budować! Takie coś jak planował pis to tylko do przeładunku chińskich towarów byłoby rentowne, na cooczywiście hameryka nie wyda zgody. No ale to moje zdanie, z którym się nikt nie liczy, bo głupio rozprawiam wg decyzyjnych o ile tu jeszcze który zagląda... To wygląda na zdanie opozycyjnych (jeszcze) mediów... A co mnie tam jakieś "media" - mam ten luksus, że tu mogę swobodnie wyrażąć swoje zdanie i żaden "siekierkowy administrator" mnie nie ogranicza! Do czasu... Aż Unia cenzurę wrzuci...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Uznam i tak jest prezydenta Czopa . Jak coś to pozostałe zamawiam ja.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
My mamy lepiej, bo w razie co, to możemy sprzedać San Escobar.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
My mamy lepiej, bo w razie co, to możemy sprzedać San Escobar. Zamki na piasku.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nigdy nie byliśmy okupantami, i nie jesteśmy, w porównaniu do tych co nam tak gospodarczo imponują...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Oni mieli sobie lepiej, kolonie i obozy... Sam relaks i turystyka...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Głód w Afryce - za miskę ryżu im robią- Indie to samo , tak to kazdy potrafi gospodarzyć...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Karma wraca... Gdy jest niestrawna... Ciekawe kiedy Niemcy dojdą do wniosku, że zbawianie świata przed "ociepleniem klimatu" to przekręt który ich dobija? "Fit35" i robaki na deser..
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Problem w tym, że narzucają innym ekokomune - (szantaz gospodarczy ) Chyba że bajka o Naczelniku - nie ma kasy na elektrownie jądrową, bo na 500+ rozdali ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Naszczescie na wiatraki zostawili trochę grosza...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale to "dobór naturalny" w czystej postaci... Tylko na dobre tym ptakom wyjdzie. Szkoda, że nie podają ile statystycznego ptaka ginie na wiatrak. Przypuszczalnie to drobny procent, ale pół miliona to "dobrze brzmi".
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Przecież Niemcy najwieksi miłośnicy zwierząt...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|