|
Jarek
Go
|
Ktoś musi
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja nie, ale corka wnuki spoko
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Posprzątać ten śmietnik z orbity pane musk, potem bajdurzyć co można, a co nie wedle korpo-komunia.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Posprzątać ten śmietnik z orbity pane musk, potem bajdurzyć co można, a co nie wedle korpo-komunia.
.aja dość tego plebsu Chcą mieć spokój i nie czuć zadnego zagrożenia Zero zakłóceń Mają dość, wojen, chorób, sztucznych kryzysow gospodarczych , głodu, i całego tego sztucznego cyrku. Znudziło się stare, nowe idzie...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Sztuczny cyrk sztucznym cyrkiem to faktycznie zmiana panie rzecznik.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Czas pokaże, ale plebs i micha ryżu brzmi realistycznie...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A komu to takie ważne skoro Unii amerolskiej UE wcale nie trzeba się podporządkować? Ano właśnie...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
https://wpolityce.pl/gospodarka/692932-ogromne-pieniadze-z-unii-na-niemiecka-kolejPrzecież to niemiecka unia, to czego się burzy towarzystwo Kasa leci do największej firmy państwowej w DE czyli Niemieckie Koleje Państwowe, bo ich przedsiebiorczosc nie dotyczy Ale i tak jestem na tak, bo się coś w tej niemieckiej komunie na szynach może zmieni Obecnie z Nordlingen do Monachium 125 kilometrów pokonuje się z przesiadka w 2 godz, a bezpośrednio, pół godz trzeba dołożyć Nawet Polacy są w szoku, jak przyjeżdżaj tutaj Można dojechać też niemieckim pendolino, czyli ICE 50min prędzej z jedna przesiadka, tylko że duże ryzyko w planowaniu podrozy Bo ICE czesto odwołują, lub są opóźnione średnio o godzinę. :lol:Jak to Niemcy mówią- drożej i dłużej tylko w DB Pamiętam jak narzekałem na PKP w latach 2003 - pociąg z Ostrowa do Poznania potrzebował 2h z ogonkiem na pokonaniec odcinka 111km
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No i nie da się ukryć, że ma rację...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No i nie da się ukryć, że ma rację... Część racji - do czasu... Jak to u wodzicieli obcego interesu. Wodziciel jakich pełno generują na YT.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|