Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26786
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Już był, czy trzeba trochę poczekać?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jeszcze godzinka i zaś jakoś się nie sprawdzi.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Jeszcze godzinka i zaś jakoś się nie sprawdzi. A jednak się sprawdziło . Natychmiastowa podmianka świata była, na kwantowych serwerach.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Łachę robi, że wykonuje swoje obowiązki za niemałe uposażenie.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A co wszyscy mają być taksówkarzami jak sie zna niech robi
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No niech robi, niech robi, to za co ma płacone.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No niech robi, niech robi, to za co ma płacone. Biedroniowi płaca 60tys za to, ze go w Polsce do knajp nie wpuszczaja, z tego powodu jest ubiednionym pedałem walczacym o prawa, i jest ok , wiec nie widze'powodu by Glapisnkiego nie pochwalic za prowoadzenie dobrej polityki pienieznej...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Niestety nie ma podstawy prawnej, ponieważ w tej chwili są dwa państwa polskie: legalne - IIRP oparta na Konstytucji z 1935 (która nadal jest w stanie wojny i z rzeszą i z sowietami) oraz tzw. IIIRP - czyli powołany w 1989r. PRL-bis któremu się nic nie należy. Ale i to mnie specjalnie nie interesuje, więc tematu nie rozwijam tylko sygnalizuję, że tak jest. Reasumując - obecna kasta polityczna z wiejskiej jest spadkobierczynią PRL-u, dlatego komunizm przywracają.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja z prawem niemieckim nie zadzieram - mam swoje prawo - i kazdy Polak je ma . My nie napadalismy na ńich, i nie mordowalismy ich w obozach. Proste jak budowa cepa...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
I dlatego Polki dostaną kopa w zadek, a nie "reparacje" i euro też na dobitkę... Bo tak sobie życzą ci, co z Polski żyją dostatnio.
|
|
|
|
|
|
|
|