Blackend
|
Jakbym im pokazał moje śniadanie i niezapchane żyły, to zaraz by wyszło, że jak nic anomalia.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26592
|
A to jeszcze dopiszę, że w "zalecanej" przez dietetyków dziczyźnie jest powyżej 100mg "złego" cholesterolu, co każdy może sobie sprawdzić samodzielnie, ale nikt tego nie robi, bo "wierzy ślepo" "naukowcom" Podają, że w tuszy dzika i w tuszy wiepr,owej jest tyle samo cholesterolu, bo zaniżyli w dziku, aby wyglądało tak samo jak w tuszy wieprzowej. Do tego tylko ten z dzika jest "zdrowy" ponoć...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Oj tam, gadanie, to na pewno anomalia.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No straszne rzeczy a ja myślałam, że "bąki' krów są najgroźniejsze dla ludzkości i dla planety...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale powtórzę: Polska powinna wystąpić z WHO w trybie natychmiastowym, bo już kolejną "eksterminację" szykuje ta organizacja ponoć na 2035r.!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Smażone kanie mamusia moja robi najlepsze! Smak dzieciństwa...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Smażone kanie mamusia moja robi najlepsze! Smak dzieciństwa... Smaków dzieciństwa się nie zapomina! Gorące mleko z wkruszoną bułką wrocławską stosownie dosłodzone! Że o chlebie ze smalcem nie wspomnę!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Coca cola przez słomkę.
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 1038
|
Sernik... Esej co najmniej można napisać o tej pysznośći z rak mojej Mamy wychodzacy.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Smażone kanie mamusia moja robi najlepsze! Smak dzieciństwa... Smaków dzieciństwa się nie zapomina! Gorące mleko z wkruszoną bułką wrocławską stosownie dosłodzone! Że o chlebie ze smalcem nie wspomnę! Chleb ze smalcem i solą jest jakiś magiczny. Jeszcze czym słodkim zapity! No teraz to chleba nie wypada, więc jem ser żółty ze smalcem jak mnie naleci.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Sernik... Esej co najmniej można napisać o tej pysznośći z rak mojej Mamy wychodzacy. Oj, serniczek to mógłbym nawet dożylnie!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jak kazeinę wzbogaci się stosowną ilością albuminy i mikroelementów, to całkiem pożywne danie wychodzi. Z bitą śmietanką naturalnie!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|