renia
|
... lepiej by było"wywracać" najpierw produkcję i gospodarkę żywnością.....
I jeszcze parę stołków wywrócić by się przydało..
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
I jeszcze parę stołków wywrócić by się przydało.. Mission "Impas i ból".
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Bany by się przydały w polityce
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Ban jest niedemokratyczny!
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Bany by się przydały w polityce No nie wiem, bo wtedy zaczyna się przepoczwarzanie a na miejscu jednej głowy wyrasta kilka...
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
.."określa się medycznym terminem idiopatycznej neuropatii obwodowej..." Teraz to większość chorób jest odiopatycznych. Najłatwiej dać takie idio(pa)tyczne określenia... PS. Dlaczego Teresa dałaś ten link? Co Cię w nim zaintrygowało?
|
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Swoją drogą to środowisko, w którym żyjemy też jest sztucznie zmanipulowane na poziomie elektromagnetycznym. Żadne z wczesniejszych pokoleń nie próbowało na sobie takiego eksperymentu jak my. Ledwie zaczyna się sprzątanie na poziomie chemicznym a tu już zaśmiecony jest poziom e-m.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Reniu, dlaczego dałam? Może odezwie się ktoś kto akurat cierpi na taką dolegliwość i powie co jadł? Tam piszą że zbudowanych z tłuszczu części unerwienia chorym brakuje, no i mnie się kojarzy...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Też jak to czytałam miałam takie skojarzenia, że można by spowodować cofnięcie tej choroby ....tylko już zapomniałam czym... ..jak i innych chorób idiopatycznych...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Co mnie jeszcze zaintrygowało - to to, że jak nie mają leku na daną chorobę, lub leki nie pomagają, to podają leki przeznaczone do leczenia innych chorób i...biznes się kręci...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Biznes się kręci, tyle że chorym wbrew Moja siostra ma "zespół cieśni"... Ale DO jest nie dla Niej...
|
|
|
|
|
|
|
barja
Go
|
Zespół cieśni można też rozćwiczyć, ale szybciej jest zoperować. Lekarze też muszą z czegoś żyć.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Zespół cieśni można też rozćwiczyć, ale szybciej jest zoperować. Lekarze też muszą z czegoś żyć.
Wiadomo
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
"Wczesne wprowadzanie do dziecięcej diety warzyw okopowych, jak marchew czy ziemniaki, zwiększa ryzyko rozwoju cukrzycy typu 1 u dzieci z genetycznymi predyspozycjami do niej - zaobserwowali naukowcy z Finlandii."
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Nie ma się co martwić takim doniesieniem naukowym, bo wszyscy wiedzą, że najzdrowsze jest 5*warzywa i owoce i to od najmłodszych lat. Do tego producenci przecierków dla niemowląt zadbają o stosowne antybadania naukowe udowadniające zupełnie coś przeciwnego...
|
|
|
|
|
|
|
|