renia
|
MMS - czy to jest to co zachwalała "kodar" na Forum?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja nie wierze w żadne cudowne środki. Żadna chemia nie przechytrzy natury...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czyli ludzie to stosowali, chociaż źródło było nieznane i niesprawdzone...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Ale na DOMESTOSIE piszą wyraźnie, że MMS nie nadaje się do spożycia...
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
Na glistniku też piszą że się nie nadaje. Dziwne tylko że glistnika nie chcą sprzedawać, a Domestos dostaniesz bez problemu.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Chodzi o jaskółcze ziele?
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
A to pisane palcem po wodzie...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeśli takie badanie przeprowadzili, to mogli sprawdzić, w której z badanych grup najkorzystniej zmieniły się parametry świadczące o kondycji zdrowotnej.. a nie tylko wpływ mleka na odchudzanie.. Ważniejszy jest wpływ rodzaju diety na zdrowie..
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Chodzi o to, iż Witoszek twierdzi, że mleczne są tuczące, a tu ma taki pasztet. Mleczne tuczą najbardziej na diecie mieszanej, ale o tym dr Kwaśniewski już pisał, więc szkoda czasu na powtarzanie ...
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
Chodzi o to, iż Witoszek twierdzi, że mleczne są tuczące, a tu ma taki pasztet. Mleczne tuczą najbardziej na diecie mieszanej, ale o tym dr Kwaśniewski już pisał, więc szkoda czasu na powtarzanie ... Produkty mleczne czesto blokuja spadek wagi i to jest sprawdzone. Oczywiscie nie u kazdego, ale w wielu przypadkach. Oprocz tego powoduja rozne schorzenia. Jest prosty sposob, aby to przezwyciezyc. Trzeba odstawic wszystkie mleczne co do grama na ok tydzien, a pozniej robic dzien mleczny. Powtarza sie to wielokrotnie, a pozniej przewaznie mleczne powoduja jeszcze wiekszy spadek wagi niz normalna dieta. Sposob sprawdzony i dziala super. Oczywiscie dzieki poradom P. Doktor. Z kazda alergia pokarmowa mozna walczyc w ten sposob. Wyodrebnic dany produkt, przeprowadzic rotacje i po jakims czasie problem znika.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Powinien być w tej sprawie przeprowadzony plebiscyt w Polsce...Rząd nie powinien sam podejmować decyzji ..przynajmniej w tak ważnej wszystkich kwestii..
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Libertador
Go
|
A co to komu przeszkadza ze sie umrze wczesniej? Chyba tylko tym co rzadza, ze nie beda w stanie zedrzec kolejnego haraczu na ZUS. Ja tam mlody jestem, ale jakos nie bardzo przekonuje mnie zeby przedluzyc sobie zycie o np. 20 lat kosztem jakich wyrzeczen. Zyje sie po to by zyc ciekawie, a nie by zyc dlugo.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak ja miałam 15 lat to myślałam podobnie...
|
|
|
|
|
|
|
Libertador
Go
|
No ja mam 25, moze jak bede starym 50 letnim prykiem to tez kurczowo bede sie trzymal zycia, ae nie sadze
|
|
|
|
|
|
|
|