Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wymyślają bzdury, żeby mieć zbyt na szczepionki ..."Nie ma tylko pewności, czy chłopców należy szczepić przeciwko powodowanym przez niego zakażeniom. Są dostępne dwie szczepionki (Gardasil i Cervarix), ale na razie podaje się tylko dziewczynkom przed 13. rokiem życia, by chronić je przed rakiem szyjki macicy." Dopiero po latach może się okazać jakie są skutki uboczne tych szczepionek...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja w to nie wierze. Przecież geny są odpowiedzialne za nasze zdrowie i zachowanie...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Teraz dopiero oni zaczynają o tym mówić, jak już 40 lat temu dr. Kwaśniewski o tym pisał. Naukowcy co rusz odkrywali nowe geny odpowiadające za nowe rzeczy ( otyłość zależna od genów - chyba oni sami się z tego śmieją - przecież nagle geny się nie pozmieniały, że powstała epidemia otyłości). Naukowców my nie możemy kontrolować i oni nam mogą wciskać co chcą. A my "łykamy" jak czaple.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Obejrzałam odcinki od 5 do 15, pierwsze cztery mam w planie gdy będzie więcej czasu. Jest tam sporo ciekawych spostrzeżeń, ale jednocześnie odniosłam wrażenie, że Pan otworzył wiele ( z szybkością wodospadu) wątków szybko każdy porzucając dla kolejnych, nie zdążając nawet rąk otrzepać. Pewna jestem, a o czym Pan nie wspomina, w odcinkach 5 do 15, że zawartość talerza ma zasadnicze znaczenie dla jakości reakcji na stres. Mógł się powołać na dr Kwaśniewskiego...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
O ja nie mogę. Nowe US-rewelwcje...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tylko my ciągle jemy tak samo... oni idom spostempem...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
No nie! Przecież dietę genotypową stosuje się, gdy środkowy jest krótszy!
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
NO!
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
A to ci nowość.....
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie powinno się stosować diety Kwaśniewskiego, bo jest nie zbadana... to niech zbadają. Przez nich zalecana dieta jest zbadana i wiadomo, że nie pomaga...
|
|
|
|
|
|
|
|