WojciechS
Go
|
Tak szczerze mówiąc to trzeba być idiotą, aby uwierzyć, że węglowodany są złym pokarmem dla tłuszczy!
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
To bardzo dobre wieści dla Nas! Masło, śmietankę i jaja do końca życia będziemy mieli taniuśkie... ja myślę że 15 milionów Niemców zapełni tę lukę
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
No, ktoś musi robić za Naród Wybrany... Właśnie za to, tak nienawidzą Żydzi Polaków!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ten, który tak twierdzi, intelektem nie poraża...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Ale to wystarczy, aby być guru w sandboxowej sekcie niskowęglowodanowej...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Co niektórym strasznie imponuje...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Mi tesz...
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Dawniej matki chłopki i matki proletariuszki pracowały od świtu do zmierzchu, a otyłości wśród ich dzieci nie było...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale gotowały swoim dzieciom...dzieciaki nie jadły "śmieci"...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Oczywiście, zupa na brukwi i lebiodzie to były rarytasy... A ziemniaki i ochłap mięsa raz w tygodniu, na obiad w niedzielę.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Niestety, sporo osób i tak jadło... ale to są zamierzchłe czasy. Ja, na szczęście, takich nie pamiętam...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chyba ta zupa na brukwi i lebiodzie była jednak zdrowsza od obecnie jedzonych chipsów - popijanych Coca-Colą...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...." wybierać pełnowartościowe przekąski czy desery jak budynie, koktajle mleczne, sałatki owocowe, musy (...) chude mięso drobiowe, ryby, chudy nabiał i napoje mleczne (jogurt, kefir)..." Ja właśnie po takiej zalecanej chudej diecie nabawiłam się choroby tarczycy... PS. Jestem ciekawa kto sponsoruje tą stronę www.medonet.pl
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...Serwis ten się zabezpiecza : cyt: "Serwis ma z założenia charakter wyłącznie informacyjno-edukacyjny. Przed zastosowaniem się do porad z zakresu wiedzy specjalistycznej, w szczególności medycznych, zawartych w naszym Serwisie należy bezwzględnie skonsultować się z lekarzem. Administrator nie ponosi żadnych konsekwencji wynikających z wykorzystania informacji zawartych w Serwisie".
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
...." wybierać pełnowartościowe przekąski czy desery jak budynie, koktajle mleczne, sałatki owocowe, musy (...) chude mięso drobiowe, ryby, chudy nabiał i napoje mleczne (jogurt, kefir)..." ...właśnie tak trzeba wybierać, aby żywić się bardzo naukowo i zgodnie z normami! Ja bym jeszcze dowalił płatki zbożowe na mleczku, na śniadanko i problemy zdrowotne pewne. I o to włąśnie chodzi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
wypiję piwko ale tylko po jakimś wysiłku, wtedy mi nawet smakuje a tak na codzień mi szkodzi
|
|
|
|
|
|
|
|