Autor
|
Wtek: PRASÓWKA (Przeczytany 2434929 razy)
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ano zapomniałam , już się poprawiam, że tych obrzydłych jaj, smalcu , masła,sera, śmietany, kaszanki, pasztetowej do ust nie wezmę. Będę żyła chlebem, margaryną , cukrem( w dużych ilościach, żeby wesprzeć przemysł cukrowniczy), bułkami , makaronami , ryżem . Dobrze , czy o czymś zapomniałam
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Dobrze , czy o czymś zapomniałam A gdzie do tego 5*wio? Codziennych 5 porcji wody, fruktozy, metali ciężkich, neogenów i dioksyn, czyli warzyw i owoców, jest niezbędna dla zachowania dobrego samopoczucia naukowców!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ja już mój limit samokrytyki wyczerpałam. smalec rzucił mi się na mózg
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dobrze, że miał na co. Z facetami jest gorzej... (tak jak w "Ciekawostkach"... )
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chyba zgłoszę Was do obrońców praw zwierząt...w mor... tfu, w imieniu jeża...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Brak dowodów, ale leki zapisują... http://www.faktymedyczne.pl/aktualnosci,list,345.html?gclid=CMqokJjblasCFYkXzQodETn4uw"Obecnie dr Arguedas pracuje nad oddzielnym systematycznym przeglądem dla grup pacjentów chorych na cukrzycę oraz z chorobą nerek, w którym bada wpływ obniżenia docelowych wartości ciśnienia tętniczego poniżej 130/80 mmHg na śmiertelność i powikłania zdrowotne w porównaniu z wartościami standardowymi." Nie powinni oni robić badań najpierw na zwierzętach?
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Nie, bo obrońcy praw zwierząt na to nie pozwalają!
|
|
|
|
|
|
|
|
|