renia
|
...i biznes się kręci... kogo by wzruszały takie "szczegóły", że ludziom niepotrzebnie obcinają kończyny, że tracą wzrok, przedwcześnie umierają i że wszyscy musimy za to płacić...
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Jacy oni kochani są. I to pewnie bezinteresownie takie doradztwo, wystarczy tylko u nich insulinkę kupić...
|
|
|
|
|
|
|
temida135
Go
|
Wszystko co za darmo zawsze budzi moje podejrzenie... bo nie ma nic na świecie za darmo, ktoś za to płaci. My Optymalni wydajemy tylko za doradztwo 6 zł miesięcznie kupując miesięcznik"Optymalni", tam jest doradztwo jak pozbyć się chorób i nie tylko cukrzycy.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Co państwo robiłoby z pieniędzmi, gdyby byli sami Optymalni...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Co państwo robiłoby z pieniędzmi, gdyby byli sami Optymalni... Utopia
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Powtórzę się..."W dzisiejszych czasach poranna utopia staje się rzeczywistością popołudnia"... ale nigdy nie będą wszyscy odżywiać się w ten sam sposób. To jest fakt...niektórzy patrzą, żeby mieli cokolwiek do jedzenia...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tak ich "znafcy" informują... a autorytetów ludzie nie śmią podważać...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak u mnie wykryto Hashimoto i powiedziano mi, że ta choroba jest nieuleczalna, to się przeraziłam. A lekarka na to, przecież to jest fajna choroba...nawet nie skraca życia tak jak cukrzyca. Wystarczy tylko brać leki, regularnie robić badania i odwiedzać endokrynologa...tylko... Nie wiedziałam wcześniej, że da "fajne" choroby...
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Może nie jest to słowo pisane, ale niech będzie...-http://www.polskiportal.net/videos/116/22/prawda-o
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Link nie działa...
|
|