administ
Go
|
To nie jest możliwe. To tylko kaczka dziennikarska, bo przecież wszyscy wiedzą, że naukowo jajka i masło są niejadalne dla przeciętnego obywatela. Przeciętny obywatel ma jeść chleb z margaryną i dżemikiem, herbatkę słodzoną cukrekrem na śniadanko, 5*wio oraz dużo zbożowych na resztę dnia. I żadnego mięsa, szczególnie czerwonego, bo mięso zakwasza, toksykuje organizm i powoduje raka. Niech tak będzie jak najdłużej!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No i jeszcze krowy powodują globalne ocieplenie.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No i jeszcze krowy powodują globalne ocieplenie. A my przez oszczędność wody zwalczamy suszę w Afryce...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No i jeszcze krowy powodują globalne ocieplenie.
To jest według mnie totalna głupota...dawniej jak w lasach było dzikiej zwierzyny w bród to nie było globalnego ocieplenia? Jeszcze lodowce przychodziły...
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
No i jeszcze krowy powodują globalne ocieplenie. A my przez oszczędność wody zwalczamy suszę w Afryce... na obecna pore dnia najepsz zart jaki slyszaem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Gdyby tylko ktoś u nas puścił taką plotkę, że masła zabraknie to od razu zniknęłoby z półek...samosprawdzające się proroctwo...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Gdyby tylko ktoś u nas puścił taką plotkę, że masła zabraknie to od razu zniknęłoby z półek...samosprawdzające się proroctwo... Nie ma takiej opcji, ludzie kupują miksy i masło 3/4 Ci mniej "kumaci" (oszczędni inaczej )
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Masła nie wolno, bo po maśle mdli! I chorysterol skacze.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Już wiadomo dlaczego w Norwegii brakuje masła?
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
ten tekss miażdży jak miażdżyca nie ma masla. moj maz jest kierownikiem sklepu, klineci stale pytaja co z maslem. po prostu go nie ma. polki puste wszedzie. A obok ocet
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Mariusz, aleś sobie przechlapał z tym Dag'iem u dobrychdzieci!
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
nie mojcie sie ,jak bedzie trzeba,to sie przejdzie na Zywienie Japonskie,tez dobre A ja żądam dostępu do morza i masła. Jak śmietanki nie zabraknie, masła również.
|
|
|
|
|
|
|
|