MariuszM
Go
|
Dag'iem chodzi o żart. Ja młody jestem i czasem wszystkich slangowych słów, tekstów nie łapię
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
W wyniku realizacji projektu powstanie: technologia produkcji nowej generacji jaj projektowanych, naturalnie wzbogaconych w bioaktywne substancje oraz kompleksowa technologia pozyskiwania z treści jaj biologicznie aktywnych substancji.echnologia wytwarzania wielokomponentowych biopreparatów przydatnych w utrwalaniu żywności i w systemach opakowaniowych, technologia produkcji nowej generacji suplementów diety, m.in. na bazie fosfolipidów żółtka, immunoglobulin i lipoprotein. Są przygotowywane metody aplikacji cystatyny oraz modyfikowanych form frakcji liwetynowej żółtka z przeznaczeniem do wytworzenia preparatów w zastosowaniach biomedycznych i weterynaryjnych. http://www.up.wroc.pl/uczelnia/13942/biopreparaty_na_bazie_nowej_generacji_jaj.htmlBioactive substances in eggs http://www.up.wroc.pl/news/11891/bioactive_substances_in_eggs.html
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zamiast zwyczajnie jeść zwyczajne jajka, to oni muszą namieszać za grube pieniądze, żeby potem drogo sprzedawać to co jest tanie i powszechnie dostępne...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Renia! Ale tu chodzi o fundamentalną zasadę współczesnej nauki medycznej: jajko jest niezdrowe. Pigułka z jajka jest zbawienna dla zdrowia!. ZAPAMIĘTAĆ!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bo tabletka to podstawa leczenia!
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
Renia! Ale tu chodzi o fundamentalną zasadę współczesnej nauki medycznej: jajko jest niezdrowe. Pigułka z jajka jest zbawienna dla zdrowia!. ZAPAMIĘTAĆ! Prawda obiegowa, fermowe zbuki są niedobre.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Żałosne...
|
|
|
|
|
|
|
barja
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Warto. Świetny artykuł. Dobrze, że teraz coraz częściej podobne się trafiają...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
"...(degeneracja rodzaju ludzkiego)..."- przeczytałem. Można to jakoś rozwinąć? Czy to bardziej zajęcie dla wizjonerów? Może się zdarzyć, że jeśli ktoś nie przeczyta, nie obejrzy, nie usłyszy to- w swej prostocie pojmowania istoty rzeczy- może nie zauważyć tego momentu degeneracji. Nieświadomy da początek czemuś, czego nie jest świadomy. Problem w tym, jak go uświadomić, skoro nie czyta, nie ogląda i nie słucha.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
W tekście nie znalazłam słowa o tabletkach. Poszukam jeszcze.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tutaj:"... najczęściej stosowana jest psychoterapia behawioralno-poznawcza, a także - połączenie terapii psychologicznej z farmakoterapią. " Ale przy zjadaniu takiej ilości weglowodanów w postaci śmieciowej, fobie tylko będą się powiększać...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Czego to nie wymyslą? Temu studentowi samo przejdzie - jak tylko sie hajtnie, a potem okoci, to żona pomoże mu wyjść z tej ciężkiej choroby bez farmakoterapi
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No ale jak to mu tylko na zdrowie wyjdzie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|