Teresa Stachurska
Go
|
Nie każdemu do śmiechu... Wśród świadomych, bo wiedzą jak marnie "rozbawieni" się bawią, wśród nieświadomych (chorych i zagrożonych), bo gorzko płacą za niekompetencję specjalistów z bożej łaski.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No, ale jak jeden taki z drugim takim, co mu własna mądrość szkodzi, choć jest wyznawcą LC, zapyta np: Dieta japońska BTW 50:25:150 = ok. 1000Kcal, to szkoda czasu na wyjaśnianie, bo nie zrozumie. Łatwiej zapytać: dla kogo jest to zapotrzebowanie? Jeśli się zacznie zastanawiać nad własną mądrością, to może nie będzie musiał wierzyć? A nawet proporcja BWT nie będzie mu szkodzić!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja jestem przekonana, że co najmniej połowa z tych niby LC-tów jest na Diecie Optymalnej, tylko nie wypada u nich tego pisać i się narażać na kpiny jemu podobnych. Już lepiej napisać- jestem na Lutzu - gdyż wtedy mogą być te same proporcje jak na DO.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie myją się tam, a może nie ma co myć?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
I do tego niektórzy nie dbają o higienę intymną. Śmierdziele jedne! Do usług. Przy czym proszę mnie nie utożsamiać z ... Ja jestem przekonana, że co najmniej połowa z tych niby LC-tów jest na Diecie Optymalnej, tylko nie wypada u nich tego pisać i się narażać na kpiny jemu podobnych. Już lepiej napisać- jestem na Lutzu - gdyż wtedy mogą być te same proporcje jak na DO.
... ławką dla "rezerwowych". Tam mnie nie ma!
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Przeczytałam, chciałam napisać tam"po prośbie" żeby zamieścić ten wywiad u siebie, ale nie znalazłam zakładki KONTAKT. Znalazłam SKLEP, też horror
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Ten to znalazłam akurat... brr, tam nawet zdrowe mleko roślinne jest. Szukałam na stronie z artykułem wcześniej linkowanym.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
"Nie znaleziono żądanej strony" Niech tam. Już dałam link w komentarzach do "Mity współczesnej dietetyki".
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ech... Właśnie, eeeech, bo cóż tu więcej można powiedzieć,
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Płacą autorom za takie artykuły, a czytelnicy biorą je za wyrocznię...ech...
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
piszą kłamstwa o tej diecie, dzisiaj nawet znajoma z sąsiedniej firmy mówiła mi o tym artykule a ja jej wytłumaczyłem że akurat żadna zasada DO nie zgadza się z tym opisem. No i była zdziwiona
|
|
|
|
|
|
|
|