renia
|
Wrzucą trzy różne diety do jednego kotła i mieszają...oj mieszają... Widać, że autorka tego artykułu nawet nie wie o czym pisze...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Ja tam skomentowałam
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
czytałem tss Onet Zobacz profil tss: tss Onet Zobacz profil Matko! Nadmiar tłuszczu? Wątroba lubi go najbardziej - http://www.stachurska.eu i dla subordynowanych się pięknie odpłaca wytwarzając ATP - najlepsze źródło energii dla mózgu i innych naszych organów - http:... rozwiń całość//www.stachurska.eu . Sprawdzone
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Szkoda, że nie ma ze 100 osób, które komentowałyby absurdalne informacje. Że o tysiącu nie wspomnę
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
Szkoda, że nie ma ze 100 osób, które komentowałyby absurdalne informacje. Że o tysiącu nie wspomnę ciekawe ile w Polsce jest takich osób które miałyby siłę przebicia w takiej sprawie. Nawet Wałęsa nie pomógł czyli walka z wiatrakami. Może trzymajmy tę wiedzę dla siebie i czekajmy na zainteresowanie się nami przez osoby spostrzegawcze
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nawet Wałęsa nie pomógł czyli walka z wiatrakami.
Być u źródła i nie skorzystać? - "ech", marność to jest
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ze źródła rzucił się na szeroką wodę...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Do kogo to pytanie kierujesz Radzio?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zaniepokoił Cię mój "wyraz twarzy", Reniu?
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zaniepokoił Cię mój "wyraz twarzy", Reniu?
Kiepska mina...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja dzisiaj przywiozłam nabiał do sklepu i starczy...
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
ja w pracy pół dnia łażę(i pracuję) a drugie pół siedzę i czytam internet
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dwa razy to napisałeś, to znaczy, że więcej jest tego chodzenia i siedzenia... Może pracujesz na dwa etaty...
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
Dwa razy to napisałeś, to znaczy, że więcej jest tego chodzenia i siedzenia... Może pracujesz na dwa etaty... tak, dwa razy, bo to pierwsze napisało się wewnątrz
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
etatów jest sporo u mnie i wybieram sobie codziennie inny...zależnie od humoru i chęci
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dwa głosy, to jeszcze nie jest najlepszy punkt odniesienia, dla moich rozterek. Ale! Ale już coś tak czuję, że jednak się zapiszę, tylko muszę być cierpliwy, ponieważ interesujący wakat chwilowo jest zajęty.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ja nie robie nic - tylko kawę chłepczę Nie mogę za dużo pracować, bo zacznę zarabiać, a potem są mysli nieczyste i zawrotu głowy na szopingu można dostać
|
|
|
|
|
|
|
|