administ
Go
|
Dr Kwaśniewski górą...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Procesy biochemiczne w naszych organizmach przebiegają tak samo - bez względu na to czy znamy biochemię czy nie. Dobrze, że dr. Kwaśniewski ją znał i stworzył mam gotowy model poprawnego żywienia. My musimy znać tylko jego zasady... ...dla zdrowia...a dla zainteresowanych znajomość biochemii na pewno nie zawadzi a jeszcze ułatwi stosowanie DO...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dr Kwaśniewski górą... Nie do "pobicia"...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dr Kwaśniewski nikomu nic nie będzie tłumaczył, ponieważ pięć lat temu definitywnie wycofał się z życia publicznego. I tak uważam, że o pięć lat za późno! A w zasadzie siedem!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeśli tak według założeń Tuska to 8...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Aha...chociaż i tak nic nie wiem... ale czasami lepiej jest za dużo nie wiedzieć...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Gdyby w 2000r. Dr zajął się czym innym, tak jak prosiłem... Ale niepoprawnie chciał dalej "Ratować Świat". A i tak zrobił dla potomnych znacznie więcej niż ostatrnie pięć pokoleń dietetyków... PS że też tak późno wyleczyłem Dr-a z tego "ratowania bagienka"
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale wiedza Doktora nigdy nie przepadnie. Kto chciał - skorzystał, a kto będzie chciał - jeszcze skorzysta...oby tylko każdy miał taki wybór... Dobrze by było aby Doktor zyskał uznanie jeszcze za życia... Zasługuje na to...chociaż nie zależy Jemu na sławie i zaszczytach, tylko na wybawieniu ludzi z niepotrzebnych cierpień...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Typowa "naukowa" impertynencja... Najłatwiej to zrobić "głupiego" z kogoś, kogo nie potrafi się zrozumieć...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie mogli zrozumieć i wybaczyć: jak można przedkładać chęć skutecznego leczenia ludzi nad karierę zawodową, naukową, polityczną, bycie celebrytą! Tak sobie myślę czasami, dlaczgo ja musiałem na to wszystko patrzeć i być bezpośrednio zaangażowany. Dlaczego ja? Za co? Ale inne dziedziny życia wynagradzają mi z nawiązką, więc bilans jest MOCNO dodatni. Jestem bardzo szczęśliwy i spełniony. I nic już nie muszę. Ale mogę!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dlaczego ja? Za co? Może takie jest Twoje przeznaczenie...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie mogli zrozumieć i wybaczyć: jak można przedkładać chęć skutecznego leczenia ludzi nad karierę zawodową, naukową, polityczną, bycie celebrytą! Ale nawet teraz wśród nazywajacych siebie Optymalnymi są tacy, ktorzy nie chcą się dzielić swoją wiedzą (nie twierdzę, że mają stać na rynku i krzyczeć ale choremu, szukającemu pomocy powiedzieć) w obawie, aby jajka i masło nie podrożało... (niektórzy to już się martwią, że słonina jest po 8 )
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Do emerytury mam niedaleko...
Jeszcze ho, ho i ciut, ciut...