Autor
|
Wtek: PRASÓWKA (Przeczytany 2450524 razy)
|
Blackend
|
Ewa jest cudowna i taka kształtna...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ale te zdjęcia jak mniemam robili profesjonaliści. i propagandziści.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To tylko świadczy o jakości "profesjonalistów"...nie tylko od photoshopu...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie można wszystkich wrzucać do jednego worka, bo ...worek pęknie... właśnie tak chciałam napisać...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ależ to oczywiste, bo każdy ma swój indywidualny worek...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale nie każdy ma co w nim nosić
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
http://www.weszlo.com/news/13302-Oglupiali_mnie_dlugo_i_-_o_zgrozo_-_skutecznie_Jestem_idiotaDzisiaj rano jak zaczynalem trening to wlaczylem tvn24 zeby miec zegar na oku. Lecial jakis przeglad wiadomosci i okoloo minuty zajela informacja ze w USA w jakims barze 7 facetow strzelalo do innych facetow i, ze najprawdopodobniej byly to poranchunki handlarzy narkotykow. Wtedy wlasnie sobie pomyslalemo tym co miedzy innymi napisal ten facet w tym artykule. Chyba zrezygnuje z tv na stale.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
E, nie wolno tak, bo czasem coś powiedzą, tak jak dziś w pr1 PR, że jajecznica nie jest już tak strasznie szkodliwa nawet codziennie, jak się "naukowcom" wydawało, ale koniecznie smażona tylko na maśle prawdziwym! To ważna informacja, bo nieprawdziwe masła, czyli mixy tłuszczu maślanego z margaryną są pakowane jak masło prawdziwe i później się ludziska dziwią, że to "masło" nieprawdziwe smakuje jak margaryna...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dzisiaj tak powiedzeli? W tamtym tygodniu w tvn, no jeszcze jak polsat powtorzy to ludzie w to uwierza To jakas dywersja jest
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Przygotowanie pod Dietę Optymalną Dr-a Kwaśniewskiego! Aby terapii szokowej nie było.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Już dawno nie czytałam tak dobrego artykułu. Trafna ocena sytuacji. Ktoś przenajmiej się obudził z marazmu i spojrzał na otoczenie refleksyjnie. Podobnie pisałam o tych "super" informacjach o cellulicie gwiazd ekranu... i też nie wiem kto rządzi Chinami i Izraelem...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Śmiało będziesz mógł prowadzić te optymalne programy kulinarne - bez obawy, że Ciebie jajkami obrzucą...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Przed chwila w radiowej trojce w audycji Grayzyny Dobron pt Instrukcja Obslugi Czlowieka byla jakas pani profesor i rozmawialy o zdrowiu. Prowadzaca zagaila, ze dzisiaj zeby nie zachorowac na grype nie wystarcza leki i szczepionki, ze trzeba czegos wiecej No i pani profesor (niestety nie zapamietalem nazwiska) zaczela, ze, tak; trzeba mnostwa antyoksydantow i witamin, ze trzeba jesc orzechy i migdaly, cytryny i cytrusy, ze trzeba jesc pomidory i jablka, i ze w ogole mnosto warzyw i owocow trzeba jesc a do tego oczywiscie omega3, ktore nas ochronia. Potem pani profesor powiedziala, ze polska dieta jest niezdrowa i nie sprzyja zdrowiu, ze za malo warzyw i owocow w niej i omega 3. A do tego trzeba jesc cynk, magnez i witamine D ale trzeba koniecznie z tabletek, bo mamy zla strefe klimatyczna. Tak mnie to zaskoczylo, ze prawie sie udlawilem smietana 30% bo wlasnie jadlem sniadanie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Dziewczyny w sklepie zamówiły jakieś nowości i tak sobie zerknąłem... Gryzak ze skrobi kukurydzianej dla psa, jako atut podane: nie zawiera kalorii, nie zmienia diety psa, nie zawiera tłuszczów zwierzęcych. Koniec świata!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Przed chwila w radiowej trojce w audycji Grayzyny Dobron pt Instrukcja Obslugi Czlowieka byla jakas pani profesor i rozmawialy o zdrowiu. Prowadzaca zagaila, ze dzisiaj zeby nie zachorowac na grype nie wystarcza leki i szczepionki, ze trzeba czegos wiecej No i pani profesor (niestety nie zapamietalem nazwiska) zaczela, ze, tak; trzeba mnostwa antyoksydantow i witamin, ze trzeba jesc orzechy i migdaly, cytryny i cytrusy, ze trzeba jesc pomidory i jablka, i ze w ogole mnosto warzyw i owocow trzeba jesc a do tego oczywiscie omega3, ktore nas ochronia. Potem pani profesor powiedziala, ze polska dieta jest niezdrowa i nie sprzyja zdrowiu, ze za malo warzyw i owocow w niej i omega 3. A do tego trzeba jesc cynk, magnez i witamine D ale trzeba koniecznie z tabletek, bo mamy zla strefe klimatyczna. Tak mnie to zaskoczylo, ze prawie sie udlawilem smietana 30% bo wlasnie jadlem sniadanie Ciekawe skąd oni sobie zapożyczyli ten tytuł. "Instrukcja Obsługi Człowieka"... cosik znajomy... A to, że trzeba jeść błonnik to jest oczywiste... a potem trzeba tylko pamiętać aby kulki kałowe przepłukać colą i gra gitara... Bo jak się zapomni to chirurg z nożem czeka...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dziewczyny w sklepie zamówiły jakieś nowości i tak sobie zerknąłem... Gryzak ze skrobi kukurydzianej dla psa, jako atut podane: nie zawiera kalorii, nie zmienia diety psa, nie zawiera tłuszczów zwierzęcych. Koniec świata!
Będą pieski weguśki...
|
|
|
|
|
|
|
|
|