Zyon
|
No jak to co, dalej to wiadomo - "obniżając spożycie białka, może spowodować wysoki poziom glukozy we krwi, na skutek scukrzania białka"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Zbyt to skomplikowane dla mnie... Białko jak jest go za mało, to się scukrza, a cukier, jak go jest za mało, to się zbiałcza?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
W mojej ksiazce "Biochemia Coolera" tak wlasnie jest napisane Dlatego nalezy plukac nerki z nadmiaru bialka, bo jak jest go za malo to ono sie scukrza
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
W mojej ksiazce "Biochemia Coolera" tak wlasnie jest napisane Dlatego nalezy plukac nerki z nadmiaru bialka, bo jak jest go za malo to ono sie scukrza Zaczynam kumać
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Ja tu nie będę wchodziła, bo mi się wszystko pomyli.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Od tego białka ja już nawet nie jestem pewna czy ja jestem białka czy chłop... Czy to trzeba wybrać, czy juz za późno W mojej ksiazce "Biochemia Coolera" tak wlasnie jest napisane Dlatego nalezy plukac nerki z nadmiaru bialka, bo jak jest go za malo to ono sie scukrza Zaczynam kumać Nie za wcześnie? :mrgreen:Jeszcze wiosny nie ma...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W mojej ksiazce "Biochemia Coolera" tak wlasnie jest napisane Dlatego nalezy plukac nerki z nadmiaru bialka, bo jak jest go za malo to ono sie scukrza No to jak to jest? Nerki płukać białym cukrem?
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Od tego białka ja już nawet nie jestem pewna czy ja jestem białka czy chłop... Czy to trzeba wybrać, czy juz za późno W mojej ksiazce "Biochemia Coolera" tak wlasnie jest napisane Dlatego nalezy plukac nerki z nadmiaru bialka, bo jak jest go za malo to ono sie scukrza Zaczynam kumać Nie za wcześnie? :mrgreen:Jeszcze wiosny nie ma... ))) my jeszcze nie kumamy, no nie?
|
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
a ja najpierw się prześpię z tym tematem w swojej gawrze