Autor
|
Wtek: PRASÓWKA (Przeczytany 2460001 razy)
|
|
|
Radzio
Go
|
Świetne. Też się pochwalę upodobaniem. A mni, a mię się podoba, że zaledwie to rozumem i nic więcej.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Świetne. Też się pochwalę upodobaniem. A mni, a mię się podoba, że zaledwie to rozumem i nic więcej. Bo, niedawno o tym była razgaworka, te zwierzęce to są half/half (tak dawniej w Anglii nazywano bullteriery) nasycone/nienasycone. Te z mlecznych chyba tylko bardziej na jedną nóżkę.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Znaczy hodowla taka, drapieżników. O! Zaś rozumem.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Znaczy hodowla taka, drapieżników. O! Zaś rozumem. Bullteriery tak, a i te co mleczne robią, można nazwać sprytnym drapieżnikiem, naspraszały zwierząt do kadzi fermentacyjnej i nie muszą ganiać. A i sadło niedźwiedzie się używa, a łapy to cymesik podobno... Ale wiem, roztropny nie...
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
hehe, ale fajnie jest w radio/tv słyszeć "dietetyków" zalecających cukrzykom, i nie tylko, węglowodany o niskim IG znaczy fajnie jest wiedzieć...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tracą węch, tak jak ta ruska mucha po wyrwaniu nóg traciła słuch....
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tracą węch, tak jak ta ruska mucha po wyrwaniu nóg traciła słuch.... Bardzo dobry dowcip o naukowcach w ogóle.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
To prawda Jak smaze jajka na smalcu wszyscy mowia, ze smierdzi a ja mowie, ze pachnie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
To prawda Jak smaze jajka na smalcu wszyscy mowia, ze smierdzi a ja mowie, ze pachnie Bo węch i smak bardzo mobilne są. Pamiętacie pierwszy serek pleśniowy, kawę, piwo, papierosa?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bez węchu ponoć nie ma smaku. Co każdy może sobie sprawdzić zatykając nos przy przeżuwaniu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|