Diogenes z Synopy
Go
|
Morawiecki mówił wczoraj, że bardziej martwi się umocnieniem złotego niż osłabieniem. Chce nas złupić i w ten sposób gospodarkę odbudować.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ten biedak wszystkim się martwi... A najbardziej tym, że nie będzie co rozdawać.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
cała nadzieja w przedsiębiorcach - wczoraj powiedział. Znaczy się nie zaszkodzi im bardzo
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Też tego słuchałam. Mówił, ze zagraniczni i polscy przedsiębiorcy będą funkcjonować na tych samych prawach i obowiązkach. To już jest postęp (albo podstęp )...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
U Reni też ?
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Przystojny musi być ,ja policjantki też lubię
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dlaczego na szyję ?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dobra, żartowałam, tak mi się sznur skojarzył.....
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tobie Reniu to tylko szyja w głowie...
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Też tego słuchałam. Mówił, ze zagraniczni i polscy przedsiębiorcy będą funkcjonować na tych samych prawach i obowiązkach. To już jest postęp (albo podstęp )... Ta, a przyklad fabryki Mercedesa z jest tego zywym dowodem
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Też tego słuchałam. Mówił, ze zagraniczni i polscy przedsiębiorcy będą funkcjonować na tych samych prawach i obowiązkach. To już jest postęp (albo podstęp )... Ta, a przyklad fabryki Mercedesa z jest tego zywym dowodem Chore. Po co zagraniczne firmy wspierać?
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I o to chodzi, żeby te "psy" tutaj nie przychodziły. Polska gospodarka mogłaby się rozwinąć. A tak? Mamy być tylko siłą pracującą na obcy kapitał? Za najniższą krajową pensję? A ja wolę mieć w Polsce warunki do rozwoju firmy a nie tułać się po świecie... W innych państwach mają przywileje i ulgi dla swoich...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A ja wolę mieć w Polsce warunki do rozwoju firmy a nie tułać się po świecie... Problem w tym, że ich nie interesuje rozwój Twojej firmy, tylko ile możesz wpłacić na 500+, bo to teraz trzeba budować demokratyczne państwo prawa i sprawiedliwości proletariackiej, a nie wzmacniać klasę średnią.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A jak wszystkie polskie firmy zbankrutują, to kto będzie płacił na 500+
|
|