Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Takie cóś , może być zawierucha
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Przyschnie, bo nikt tego nie zauważy, jak zwykle.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
"Okazało się, że dieta oparta na nisko przetworzonych węglowodanach dawała podobny efekt zdrowotny, co dieta zawierająca tłuszcze." Spoko, jajca na szczęście tak szybko nie zdrożeją.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne, będą propagować roślinna wysokowęglowodanówkę, bo cukier tani i też krzepi...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Przyschnie, bo nikt tego nie zauważy, jak zwykle. Ja to wydrukowałam. Może się przydać na moje jutrzejsze wystąpienie... Jeszcze artykuł prof. Cichosz mam o maśle i margarynie. I o wpływie tłuszczu zwierzęcego i białka na intelekt.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Przyschnie, bo nikt tego nie zauważy, jak zwykle. Ja to wydrukowałam. Może się przydać na moje jutrzejsze wystąpienie... Jeszcze artykuł prof. Cichosz mam o maśle i margarynie. I o wpływie tłuszczu zwierzęcego i białka na intelekt. Kciukam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
"Okazało się, że dieta oparta na nisko przetworzonych węglowodanach dawała podobny efekt zdrowotny, co dieta zawierająca tłuszcze." Spoko, jajca na szczęście tak szybko nie zdrożeją. I tu się mylisz, dziś wybrałam się po jajka, a tu te najtańsze z 33gr na 42 skoczyły Jak żyć?!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wiadomo, chłopskie gwarantowane to rarytas, który zawsze trzyma cenę.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A na co, bo nic nie wiem, jak zwykle! Nie czytasz ze zrozumieniem, w zeszłym tygodniu pisałam... Na spotkaniu (seminarium - "Dotąd zmierza współczesny świat?") prowadzonym przez dr Gracjana Cimka https://www.youtube.com/watch?v=HIc2U6bglNMbędę przedstawiała trzy tematy powiązane ze sobą: 1. Środowiskowe uwarunkowania zdrowotności człowieka 2. Elementy wychowania prozdrowotnego współczesnego człowieka (temat dysertacji) 3. Racjonalne odżywianie - jako determinant zdrowia i ochrona przed otyłością
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No co za sklerotyczna masa ze mnie co nie zrozumiała, co pisałaś w zeszłym tygodniu! A co pisałaś, bo jakoś mi umknęło i dlatego nie czytam ze zrozumieniem... A spotkanie zapowiada się raczej spoko, szczególnie ta integracja trzech tematów, pozornie niezwiązanych w aspekcie dysertacji...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Przyschnie, bo nikt tego nie zauważy, jak zwykle. Ja to wydrukowałam. Może się przydać na moje jutrzejsze wystąpienie... Jeszcze artykuł prof. Cichosz mam o maśle i margarynie. I o wpływie tłuszczu zwierzęcego i białka na intelekt. Przecież to się drukuje ze stron dr.Kwaśniewskiego , on jest twórcą wszystkiego , a nie jakiś chłystek hamerykański .
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A na co, bo nic nie wiem, jak zwykle! Nie czytasz ze zrozumieniem, w zeszłym tygodniu pisałam... Na spotkaniu (seminarium - "Dotąd zmierza współczesny świat?") prowadzonym przez dr Gracjana Cimka https://www.youtube.com/watch?v=HIc2U6bglNMbędę przedstawiała trzy tematy powiązane ze sobą: 1. Środowiskowe uwarunkowania zdrowotności człowieka 2. Elementy wychowania prozdrowotnego współczesnego człowieka (temat dysertacji) 3. Racjonalne odżywianie - jako determinant zdrowia i ochrona przed otyłością Ale to chyba nie jest propagowanie dr. Kwaśniewskiego ? Pytam ,bo zawsze pisałaś ,że propagujesz Doktora i DO
|
|
|
|
|
|
|
|