renia
|
Nie, to nie jest propagowania ani dr Kwaśniewskiego, ani DO.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dzięki za info ,tak pytałem z czystej ciekawości
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bo Renia chce zrobić doktorat, a to się kłóci z propagowaniem... Ale jak już będzie dr mgr to wtedy dopiero będzie mogła sobie pozwolić na więcej, jak nie będzie chciała robić habilitacji naturalnie.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Teraz już inni szykują się powoli do "doktoratów" w tym temacie, ale jeszcze odrobinę się boją(?), ale to już czuć... Niemniej, wydaje mi się,...że w niedalekiej przyszłości zaczną walczyć o palmę pierszeństwa...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale ten doktorat nie można zaczynać bez słów uznania dla dr. Kwaśniewskiego
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale to nie o tym.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Teraz już inni szykują się powoli do "doktoratów" w tym temacie, ale jeszcze odrobinę się boją(?), ale to już czuć... Niemniej, wydaje mi się,...że w niedalekiej przyszłości zaczną walczyć o palmę pierszeństwa... Jak komuś palma odbija to walczy i chce Wiedzę Doktora Kwaśniewskiego jako swoją własną przedstawić. Kasa, kasa...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
W tym sęk że nie mogą tego zrobić, bo raz że nie kumają,a dwa, to jest tam kilka haków na takich misiów, którym się wydaje że są sprytni.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Galileusz też miał"przegwizdane". Sfora się broni.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Teraz już inni szykują się powoli do "doktoratów" w tym temacie, ale jeszcze odrobinę się boją(?), ale to już czuć... Niemniej, wydaje mi się,...że w niedalekiej przyszłości zaczną walczyć o palmę pierszeństwa... Jak komuś palma odbija to walczy i chce Wiedzę Doktora Kwaśniewskiego jako swoją własną przedstawić. Kasa, kasa... A skąd Reniu u Ciebie nagle tyle wiedzy ? Na UG studentów uświadamiać ,to chyba jest wiedza Doktora.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
O to to właśnie, świetny haczyk na podatnych.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
He, raczej bezpiecznik na kolektyw naukowy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|