|
vvv
Go
|
Każdy ze wszystkiego wybiera swoje "wszystko" - co chce postrzegać.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Każdy ze wszystkiego wybiera swoje "wszystko" - co chce postrzegać. Jasne, beneficjenci szczególnie, jak "się należy"... Szkoda jednak tych co to fundują i zdają sobie z tego sprawę, bo tych co sobie z tego sprawy nie zdają, to nawet nie żal, bo żadnej różnicy między nimi, a beneficjentami dla przykładu programu "pięć set"...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bo "ignorancja jest łaską".
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
A bezmyślność jeszcze większą.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dlatego jest 50% i 500+
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jasne, nie ma to jak bachory za pieniądze płodzić.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Za to świetny penetrator!
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
A nawet jak ma cukier, to po to są te tabletki, by cukier zbijać do odpowiedniego poziomu.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Ale Coca-Cola
Ale_e_e_e ... PROZAC to PROZAC, żeby sumienie nie bolało.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To nic śmiesznego, bo na tej zasadzie fanatycy co mają jedyną receptę na zdrowie i życie (np. DO, czy wege, czy inne duperele typu "złe tłuszcze", "złe węglowodany", suplementacje, detoksy, testy buraczane, cieciorki...) chcą cały Świat temu podporządkować! Takie postępowanie powinno być tępione z pełną surowością, bo nikt mi nie będzie gadał, albo co gorsza nakazywał, jak mam żyć albo co mam sobie zjeść na śniadanie, obiad i kolację. Dlatego fanatyków wszelkiej maści trzeba unikać jak ognia, albowiem "mając receptę na całe zło" więcej szkody niż pożytku czynią...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A ja grzecznie zjadam co mi pod nos podtykają - ale tylko w domu.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I tak jest dobrze...
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
To nic śmiesznego, bo na tej zasadzie fanatycy co mają jedyną receptę na zdrowie i życie (np. DO, czy wege, czy inne duperele typu "złe tłuszcze", "złe węglowodany", suplementacje, detoksy, testy buraczane, cieciorki...) chcą cały Świat temu podporządkować! Takie postępowanie powinno być tępione z pełną surowością, bo nikt mi nie będzie gadał, albo co gorsza nakazywał, jak mam żyć albo co mam sobie zjeść na śniadanie, obiad i kolację. Dlatego fanatyków wszelkiej maści trzeba unikać jak ognia, albowiem "mając receptę na całe zło" więcej szkody niż pożytku czynią... To z miłości bliźniego,...do siebie samego.
|
|
|
|
|
|
|
|