renia
|
Wszystko... Chyba najbardziej: "Zainfekowane Vero komórki nerkowe afrykańskiej zielonej małpy". Aż się wierzyć nie chce, żeby to mogło być prawdą... Da w ogóle zielone małpy?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Da w ogóle zielone małpy? Da, bo inaczej nie działa.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A malpa w czerwonym tez bedzie pasowac?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
No coś Ty? W życiu nie w czerwonym! Jak komunistka by wyglądała...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Nie taka małpa zielona jak ją malują.
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Musi być zielona aby skryć się w liściach. A nie tak jak tamci by chcieli, aby tamci zamiast liści wisieli na gałęzi jak czerwone bombki na choince.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Osobom, które próbują schudnąć zdecydowanie polecam, by zwróciły uwagę na wielkość porcji oraz przygotowywanie owoców. Odpowiednia porcja to taka, która mieści się nam w dłoni..."
Właśnie, takie są zalecenia optymalne...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Drugi od Pierwszego...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Już piszą, że dieta przede wszystkim musi być "zbalansowana", ale nie tłumaczą o co w tym chodzi...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
O balasy. I nie chodzi tylko wychodzi.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
" Odpowiednia porcja to taka, która mieści się nam w dłoni..." Właśnie, takie są zalecenia optymalne...
Aż sprawdziłem, w dłoni to mi się mieści piłeczka z gąbki o średnicy 7,5cm jak ją zgniotę, piłeczka tenisowa już się nie mieści bo dłoń się nie domyka, mimo szczerych chęci.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
"Osobom, które próbują schudnąć zdecydowanie polecam, by zwróciły uwagę na wielkość porcji oraz przygotowywanie owoców. Odpowiednia porcja to taka, która mieści się nam w dłoni..."
Właśnie, takie są zalecenia optymalne...
Nie wiem dlaczego ale wiekszosc amerykanskich ksiazek dietetycznych opiera sie na dziwnych miarach porcji jedzenia: garsc i szklanka A potem jak czytelnik ma pretensje ze nie schudl to "uzyles zbyt duzej szklanki, a i garsc nie powinna byc twoja"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
" Odpowiednia porcja to taka, która mieści się nam w dłoni..." Właśnie, takie są zalecenia optymalne...
Aż sprawdziłem, w dłoni to mi się mieści piłeczka z gąbki o średnicy 7,5cm jak ją zgniotę, piłeczka tenisowa już się nie mieści bo dłoń się nie domyka, mimo szczerych chęci. A kto Ci każe domknąć dłoń?
|
|
|
|
|
|
|
|