Blackend
|
Jasne, zdrowa żywność jak najbardziej, a czym krótszy łańcuch dostaw tym lepiej, oczywiście zakładając, że nikt nie oszukuje.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26805
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Właśnie!
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
I prąd atomowy, a nie węglowy! Polski atomowy najlepszy, bo nie wydziela odpadów radioaktywnych. A bo wszystko co polskie to, naj, naj ,naj A tamci wszystko mają oszukane, skażone, i z wyzysku ludzi wyprodukowane.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jedzmy polską żywność, unikajmy markety... To unikaj i jedz to polskie. Masz wolny wybór, to czego dusza jęczy .
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A są "polskie ośmiorniczki"?
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
A są "polskie ośmiorniczki"? A musisz je jeść?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właśnie...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Właśnie
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Właśnie... Chciałem ci odpisać że choroba nie wybiera.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A są "polskie ośmiorniczki"? A musisz je jeść? Nie muszna na szczęście.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Hmmm? Zastanawiające. Czarna pszczoła=zadrzechnia fioletowa. Fioletowy kojarzy mi się z lawendowym, lawendowy kojarzy mi się z ?lawendową mafią?, ?lawendowa mafia? kojarzy mi się z ośmiornicą, ośmiornica kojarzy mi się z mackami, macki kojarzą mi się z macofilami, macofile kojarzą mi się z filmem braci Sekielskich. Film ten zaś kojarzy mi się z tuszowaniem, tuszowanie kojarzy mi się z maskowaniem np. tuszem fioletowym innego - czarnego. A czarny i fioletowy kojarzy mi się teraz z tą pszczołą użądlającą niewinne istotki. Fioła można dostać od tego fioletu. Ale ponoć jakiś szerszeń azjatycki nadlatuje aby ostatecznie te agresywne zadrzechnie fioletowe pożreć.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|