|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26785
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale jest lepiej i to dużo lepiej. Z każdym kolejnym pokoleniem ludziom żyje się dostatniej. Jestem optymistą w tym temacie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
No nie wiem, bo "pandemia" dowiodła, że NWO ma sens i można już próbować wprowadzać na całego. Tylko jednego nie rozumiem - dlaczego cofają lud do epoki niewolniczej, skoro już teraz narzeka, że "drożyzna"... Zbuntują się jak nic!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
O, to bardzo fajnie, że mamy różnicę zdań, bo jest o czym podyskutować. Ja z kolei nie wierzę w żadne spiski. Uważam, że ludzka natura jest chciwa i zawsze zwycięży. Natomiast jest coś takiego jak punkt siedzenia i to właśnie determinuje ludzkie zachowanie. A co do buntu przynajmniej w Polin, to mało że go nie będzie, to przed wyborami jeszcze wzrośnie poparcie dla PISu. Jest duże prawdopodobieństwo, że szczyt inflacji po wakacjach będziemy mieli za sobą, a na wybory powinna mocno spaść. Tak to widzę.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Wreszcie jest się o co "pokółcić"... Wszystko zależy ile euro z KPO sypną "na przejedzenie".
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale jest lepiej i to dużo lepiej. Z każdym kolejnym pokoleniem ludziom żyje się dostatniej. Jestem optymistą w tym temacie. Znaczy się, będzie mięso syntetyczne gratis jak szczepienia?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Może się wezmą za produkcję syntetycznej benzyny, bo to ponoć zaczyna być rentowne.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
I po 15 zeta za litr, ale tylko dla zaszczepionych
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Znaczy się, będzie mięso syntetyczne gratis jak szczepienia?
Znaczy się wszystko pójdzie w dobrym kierunku z lekkimi korektami na tymczasowe rządy kolejnych Naczelników, którzy byli, są i będą.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Harper, roz. 31, ustęp 6. "Aminokwasy przyjęte w nadmiarze w stosunku do potrzeb są degradowane, a nie przechowywane. Utrzymanie zdrowia typowego zachodniego dorosłego człowieka wymaga 30-60g białka dziennie lub jego równoważników w postaci wolnych aminokwasów Niemniej jakość białka (proporcja niezbędnych aminokwasów w pożywieniu względem ich proporcji w syntetyzowanych białkach) ma szczególne znaczenie (...) Spożycie nadmiaru aminokwasów nie służy zatem pożytecznemu celowi, który nie może być równie dobrze spełniony i przy niższym nakładzie przez węglowoadny i tłuszcze."
Przypominam, że znawcy opty-diety twierdzą, że Harper się myli... Tak dla informacji - w Książce Kucharskiej 700 - podane ilości BTW dotyczą zawartości w gotowym produkcie, a nie w surowcach, o czym "znawcy "opty-diety" też nie wiedzą, bo nie czytają Doktora. Może napiszę coś o puli aminokwasów, lecz nie dziś, bo dziś mam inne plany.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Badzo dobrze, bardzo się cieszę, że tylu leczących cukrzycę jest, a najważniejsze, że nic o Doktorze nie gadają, bo przynajmniej jest spokój. I nie trzeba udawadniać, że Harper się nie myli...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Właśnie przed chwilą w szatni po treningu dowiedziałem się, że niektórzy ketoniarze po Ww obżarstwie, żeby szybciej wrócić do ketozy, używają... insuliny. Ponoć 2-3 jednostki szybkodziałającej co 2 godzinki wieczorem, w posiłkach tylko B i T, i rano już są w ketozie... Niezła jazda?
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Mają fanaberie.
|