Autor
|
Wtek: PRASÓWKA (Przeczytany 2471412 razy)
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
oczyszcza z antygenow?? widze target na szczepanow
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26783
|
O takie forum nic nie robiłem! Wiem, nie powinienem pisać tak niegrzecznie, ale jeśli kogo ten tekst obrazi - nic mi po nim. Jeśli zaś będzie choć jeden wierzący w "zły cholesterol", co zastanowi się nad moim tekstem, a jeszcze lepiej sam poczyta sobie w renomowanych biochemiach, że tak jest jak napisałem, a to stwierdzam, że warto było w tej formie publikować na Forum.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
oczyszcza z antygenow?? widze target na szczepanow Mnie tam uczyli, że po to organizm ma jelita, płuca, nerki, wątrobę, skórę i ruch, aby się sam czyścił, ale pewnie się nie znam... Problem w tym, że żaden z tych organów nie ma zdolności wydalania grafenu, ale zaraz sprawdzę to na pubmed, bo może są jakie "najnowsze badania naukowe" na ten temat...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Można tylko przypuszczać, ze zbiorowy test się udał
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
https://sbc.org.pl/Content/275338/praca_doktorska_Marta_Dziewiecka.pdf - tu coś ciekawego, ale na owadach ... Cyt.: "Pokolenie potomne A. domesticus cechowało się znacznym obniżeniem żywotności komórek w porównaniu do pokolenia rodzicielskiego, co pozwala sądzić, że tlenek grafenu może powodować wielopokoleniowe negatywne skutki." "Płaskoziemstwo" i "foliarstwo" pewnie zaś z tego Forum wychodzi...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Można tylko przypuszczać, ze zbiorowy test się udał Test na "inteligencję" -
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
oczyszcza z antygenow?? widze target na szczepanow Mnie tam uczyli, że po to organizm ma jelita, płuca, nerki, wątrobę, skórę i ruch, aby się sam czyścił, ale pewnie się nie znam... Problem w tym, że żaden z tych organów nie ma zdolności wydalania grafenu, ale zaraz sprawdzę to na pubmed, bo może są jakie "najnowsze badania naukowe" na ten temat... Teraz detoxy" sa modne, nawet ten lekarz Marek Skoczylas co to prawil tak madrze o szkodliwosci ketodiet ma suple od oczysczania A ta sekta suplemenciarska, o ktorej pisalem, to co tydzien ma "detox day" i wtedy sie "oczyszczaja". Co prawda zapytalem ich , ze przeciez jak zywia sie tak zdrowo, eko, bio i "jedzenie z NASA w proszku", to z czego sie oczyszczaja w takim razie... nie wiedzieli
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jarek
Go
|
Nie można takich logicznych pytań stawiac - napięcie w mózgu spada o połowę ,i jeszcze się denerwują poca obrażają Dietetyczki kiedyś zapytałem, ile ryb jeść żeby odpowiednie zapotrzebowanie na lomegi 3 było Odpowiedź:No tyle żeby samopoczucie było dobre
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
oczyszcza z antygenow?? widze target na szczepanow Mnie tam uczyli, że po to organizm ma jelita, płuca, nerki, wątrobę, skórę i ruch, aby się sam czyścił, ale pewnie się nie znam... Problem w tym, że żaden z tych organów nie ma zdolności wydalania grafenu, ale zaraz sprawdzę to na pubmed, bo może są jakie "najnowsze badania naukowe" na ten temat... Teraz detoxy" sa modne, nawet ten lekarz Marek Skoczylas co to prawil tak madrze o szkodliwosci ketodiet ma suple od oczysczania A ta sekta suplemenciarska, o ktorej pisalem, to co tydzien ma "detox day" i wtedy sie "oczyszczaja". Co prawda zapytalem ich , ze przeciez jak zywia sie tak zdrowo, eko, bio i "jedzenie z NASA w proszku", to z czego sie oczyszczaja w takim razie... nie wiedzieli Może z grzechów... Pewnie to jest sekta Skoczylasa... Wiara na słowo - trzeba się oczyszczać i już...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
W obecnych realiach nawet rozsądna decyzja. Ciekawe czy nord streama już zabezpieczyli...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Teraz detoxy" sa modne, nawet ten lekarz Marek Skoczylas co to prawil tak madrze o szkodliwosci ketodiet ma suple od oczysczania A ta sekta suplemenciarska, o ktorej pisalem, to co tydzien ma "detox day" i wtedy sie "oczyszczaja". Co prawda zapytalem ich , ze przeciez jak zywia sie tak zdrowo, eko, bio i "jedzenie z NASA w proszku", to z czego sie oczyszczaja w takim razie... nie wiedzieli Mam znajomych, którzy co weekend się oczyszczają i nikt nie jest ich w stanie przekonać do zmiany "suplementu".
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W obecnych realiach nawet rozsądna decyzja. Ciekawe czy nord streama już zabezpieczyli... Polska spi na weglu ale nie bedzie mogła go wydobywac- chyba od 2024, i bedziemy zmuszeni kupowac. Po niemiecku... Dobrze ze atmowej nie zdazylismy wybudowac ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Bo mozna by było czym pierdyknac w ten cały cyrk
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Do lasu nie wpuszczą, a chrust tylko dla elity politycznej...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
oczyszcza z antygenow?? widze target na szczepanow Mnie tam uczyli, że po to organizm ma jelita, płuca, nerki, wątrobę, skórę i ruch, aby się sam czyścił, ale pewnie się nie znam... Problem w tym, że żaden z tych organów nie ma zdolności wydalania grafenu, ale zaraz sprawdzę to na pubmed, bo może są jakie "najnowsze badania naukowe" na ten temat... Zapomniałem dopisać, że w przypadku dostania się dużej ilości "toxu" do żołądka - pierwszym naturalnym sposobem pozbycia się "patogenu" są wymioty.
|
|
|
|
|
|
|
|
|