renia
|
"Mi link się nie otwiera"...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
"Mi link się nie otwiera"... Trza np. z zagranicy wchodzić bo tam mają blokadę z PL. Jakaś szopka niby abw itd...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26783
|
"Mi link się nie otwiera"... A mi się otwiera! ?Unia Europejska wzięła kosztowny rozwód z Miltonem Friedmanem, który twierdził, że firmy powinny przede wszystkim generować zysk? - brzmi groźnie, bo "fit55" ma być wprowadzony i tyle...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W tym programie jest tez tworzenie rzadow idiotami - odwrocenie uwagi od rzeczywistosci...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
W tym programie jest tez tworzenie rzadow idiotami - odwrocenie uwagi od rzeczywistosci... Nieodłączne - dla głupich narodków, żeby miały wytłumaczenie ciągłych "sukcesów".
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Chyba słabo im wyszło to pocieszenie dla polinoluda.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Rzeczywistość równoległa. To lepiej chyba w Pradze sobie wyszli - przynajmniej sensowniejsze postulaty antyrządowo - antywojenne. W PL do wyborów lepiej nie zamieszkować, lepiej po wyborach bo na razie to poliniarstwo powinno głaskać elektorata (no chyba że dostaną inne wytyczne z UpadłoStanu).
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A bo tutaj od lat finansowana jest sztuczna wolność której wszyscy mają dość. Za raz będą strajki DB - utrudniać normalne życie ich ulubiene ...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Podstawa $rockefellerki & $rothschilderki i ich piramidki NOS (Novus Ordo Seclorum).
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Szwajcaria obecna to szopka najbogatszych international. A kolei "my" domagamy się wiekszego zaangażowania największego członka NATO - USA, na granicy Rosja/Alaska. W końcu nie przystoi żeby tacy śmiertelni wrogowie graniczyli sobie tak nadzwyczaj spokojnie. Nieprawdaż?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tam za mało ludków do robienia w móżdżkach kuku
|