renia
|
Ale 30 uczonych w czasach, gdy o tym Doktor Kwaśniewski mówił twierdziło inaczej. I co teraz? Jak zwykle nic, tak samo jak z pseudopandemią. To już mamuty - dawno wymarli... Ale "dorobek naukowy" po nich pozostał... I dalej tę ciemnotę przekazują...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nie mam pejsbuka Tragedia... Tyle zdjęć z urlopu, i nie wiem co z tym zrobić...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26783
|
A dla mnie się w pewnym momencie pejsbuk zrobił niezbędny, ale minęło, a profil pozostał. Może coś tam zacznę wrzucać zaś, bo to jednak "dużo popularności" się zyskuje, a wkrótce może się okazać, że będę zmuszony do takiej "popularności".
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie mam pejsbuka Tragedia... Tyle zdjęć z urlopu, i nie wiem co z tym zrobić... Na to Forum wrzuć...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Powinienem wrzucić moje PL1-TV, ale jakoś się wzdrygam na samą myśl o "krytyce"... Znaczy "popularności". Teraz mam na tapecie rozważania jak z jednej strony reszta kwasu fosforowego połączona przez azot z grupą karboksylową szybko rozkładana głównie na fosforan, sarkozynę i wodę może być "rakotwórcza", a nawet odkładać się w organizmie prowadząc do "uwiądu narządów rozrodczych" i "zaburzeń płodności", albo o saletrze amonowej chroniącej przed jadem kiełbasianym, bo "szkodliwa" przy czym "mięsożercy" średnio pobierają 98,5% dopuszczalnej dziennej dawki, a weganie i owszem - 128,5%, ale to warzywa są cool, a mięso czerwone "morduje" - no takie cuda ludziskom wmawiają, ale nie wiem, czy się będę na ten temat wypowiadał, bo wyjdę na "płaskoziemca" i to publicznie! Muszę to dobrze przemyśleć, aby swoje powiedzieć, a nikogo nie zbulwersować i obrazić.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I nie są to łatwe wybory... Ale przy wszystkich nowościach i osiągnięciach jest krytyka z różnych środowisk, czy grup interesu...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
"W raporcie końcowym naukowcy stwierdzili, że konieczne są dalsze badania" Zdecydowanie są konieczne, bo kurczaków praktycznie nie jadam, a chłoniaka się dorobiłem.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
"W raporcie końcowym naukowcy stwierdzili, że konieczne są dalsze badania" Zdecydowanie są konieczne, bo kurczaków praktycznie nie jadam, a chłoniaka się dorobiłem. Tiaaaak? A co pisał Doktor? Z jajka powstaje cała kurka. Więc może praktycznie się jada, a teoretycznie nie...
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Co nie zmieni faktu że wnioskowanie na poziomie "amerykańskich naukowców" na ogół z dudy ($rockefellera) wzięte.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Przecież olej palmowy w składzie to jak "nasycony tłuszcz zwierzęcy"! Aż 40% nasyconego kwasu palmitynowego!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|