|
renia
|
A kto ich tam wie...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ważne że ludzie doceniaja informacje, co jeść, co robić ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jasne, po co mają błądzić jak dzieci we mgle...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tylko nie potrzebnie narzekają na polityków
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26783
|
Przyjdzie "pandemia" i wyrówna...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Nazi $rockefeller i ich produkty (odpady?) rządzą.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Fragment ze wznowionego wydania gazety:
Włocławek 07-07-2023
Szanowni Optymalni!
W tym roku minęło 25 lat od powołania Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Optymalnych. Ta okrągła rocznica, dzięki osobom zaangażowanym w krzewienie wiedzy o Żywieniu Optymalnym stała się dla tych osób impulsem do chęci odbudowy ruchu optymalnych, począwszy od wznowienia wydawania periodyku poprzez zwiększenie aktywności medialnej, a na reaktywacji, konsolidacji istniejących i powoływaniu nowych Akademii Zdrowia "Arkadia". Już wkrótce ukaże się kolejny numer gazety "Optymalni", a w środowisku medialnym pojawiła się niezwykła okazja by przekazywać informacje o Żywieniu Optymalnym w telewizji w PL.1TV. Miło mi poinformować państwa, że już we wrześniu istnieje możliwość wznowienia działalności "Arkadii" w Ciechocinku. Stowarzyszenie planuje wznowienie szkoleń z zakresu Żywienia Optymalnego i Prądów Selektywnych i ich certyfikowania umożliwiając uczestniczącym w szkoleniach na podjęcie działalności gospodarczej propagującej zalecenia lek. med. Jana Kwaśniewskiego przy aktywnej pomocy ze strony Stowarzyszenia. Stowarzyszenie dzięki opracowaniu strategii rozwoju przez nowy Zarząd z Prezesem Bogdanem Tkoczem na czele ma szansę na odrodzenie i uzyskanie wpływu na budowę lepszej rzeczywistości w naszym Kraju.
Osób stosujących zalecenia Doktora Kwaśniewskiego jest w Polsce wiele - to do tych osób zwracam się z prośbą o aktywne wsparcie działań Zarządu OSO, ponieważ w ten sposób mają szansę przyczynić się do krzewienia dorobku naukowego Jana Kwaśniewskiego.
Tomasz Kwaśniewski
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wszystko można "naukowo" udowodnić. Sponsor badań jest najistotniejszym ogniwem, od którego zależy wynik...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Fragment ze wznowionego wydania gazety:
Włocławek 07-07-2023
Szanowni Optymalni!
W tym roku minęło 25 lat od powołania Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Optymalnych. Ta okrągła rocznica, dzięki osobom zaangażowanym w krzewienie wiedzy o Żywieniu Optymalnym stała się dla tych osób impulsem do chęci odbudowy ruchu optymalnych, począwszy od wznowienia wydawania periodyku poprzez zwiększenie aktywności medialnej, a na reaktywacji, konsolidacji istniejących i powoływaniu nowych Akademii Zdrowia "Arkadia". Już wkrótce ukaże się kolejny numer gazety "Optymalni", a w środowisku medialnym pojawiła się niezwykła okazja by przekazywać informacje o Żywieniu Optymalnym w telewizji w PL.1TV. Miło mi poinformować państwa, że już we wrześniu istnieje możliwość wznowienia działalności "Arkadii" w Ciechocinku. Stowarzyszenie planuje wznowienie szkoleń z zakresu Żywienia Optymalnego i Prądów Selektywnych i ich certyfikowania umożliwiając uczestniczącym w szkoleniach na podjęcie działalności gospodarczej propagującej zalecenia lek. med. Jana Kwaśniewskiego przy aktywnej pomocy ze strony Stowarzyszenia. Stowarzyszenie dzięki opracowaniu strategii rozwoju przez nowy Zarząd z Prezesem Bogdanem Tkoczem na czele ma szansę na odrodzenie i uzyskanie wpływu na budowę lepszej rzeczywistości w naszym Kraju.
Osób stosujących zalecenia Doktora Kwaśniewskiego jest w Polsce wiele - to do tych osób zwracam się z prośbą o aktywne wsparcie działań Zarządu OSO, ponieważ w ten sposób mają szansę przyczynić się do krzewienia dorobku naukowego Jana Kwaśniewskiego.
Tomasz Kwaśniewski
Pięknie, gratuluję, same dobre wiadomości...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A to zależy, jak to się dalej potoczy. Zdeklarowałem się, że będę wspierał i pomagał, ale co z tego wyniknie nie zależy tylko ode mnie... Wszyscy, razem i w zgodzie - bez tego ani rusz.
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
WSZYSCY RAZEM, W ZGODZIE I RZETELNOŚCI!!!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ja tylko czekam aż morawiecki z tuskim się znów spotkają i wypowiedzą bo ja chcę wiedzieć na kogo warto głosować...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A to zależy, jak to się dalej potoczy. Zdeklarowałem się, że będę wspierał i pomagał, ale co z tego wyniknie nie zależy tylko ode mnie... Wszyscy, razem i w zgodzie - bez tego ani rusz. Zgoda buduje... Ruch Optymalnych odżywa...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Szanowni Optymalni! ...
Brawo! Dobry ruch Stowarzyszenia, że zaprosił do współpracy Tomasza. Zyskają wsparcie merytoryczne, a także erudycję i swobodę wypowiedzi w każdym temacie. (Życie to nie tylko Dieta Optymalna. ) Tylko jedna mała uwaga: Znam Admina i jego priorytety i kariera to nie jest jego cel życiowy. Tak więc, nie zmarnujcie tej okazji.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Skończy się wojna na Ukrainie i znowu wróci hossa na odbudowie.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Oby nie kolejna pandemia
|