admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26783
|
Jak dobrze media się rozwiną, to i wmówią kolejną "pandemię" .
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
"Przekuć na lemiesze" - tak w piśmie stoi, panie rydzyk. Prawie sprawiedliwi potrafią ludzi z pamiątek rodzinnych okraść jak stwierdzą zabytek. Ale relikwie zbrojne/przekupstwo przedwyborcze dla rydzyka - jak najbardziej.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ciekawe jak enea rozpisze koszty do faktur za prąd? Bo to faktura "za prąd" już dawno nie zawiera kwoty za zużyty prąd tylko z 10 dodatkowych pozycji, aby łatwiej malwersacje było ukryć.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Rachunek za prąd jest praktycznie nie do rozczytania.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ciekawe jak enea rozpisze koszty do faktur za prąd? Bo to faktura "za prąd" już dawno nie zawiera kwoty za zużyty prąd tylko z 10 dodatkowych pozycji, aby łatwiej malwersacje było ukryć. Jakoś tak?: -$rockefellerskie ... -morawieckie ... -rydzykowe ... -sasinowe ... -kaczorkowe ... - etc x 200 ... -c.d.n.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Coś w tym stylu...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Takiej rozwałki tu dawno nie widzieli. Dopomogą nam w trzymaniu kursu, aż do dna (poniżej?).
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeżdżą raczej ci, którzy mają tam rodzinę... Sporo Polaków, którzy pojechali tam "tylko" popracować i zarobić, zostali na stałe. Bo to już tam dzieci i wnuki ich są...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale tam po niemiecku mówią...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Po bawarsku - po niemiecku mozna się z nimi dogadać, bo rozumieją Ja z nimi po szwebsku jadę, żeby nie być gorszy...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jeżdżą raczej ci, którzy mają tam rodzinę... Sporo Polaków, którzy pojechali tam "tylko" popracować i zarobić, zostali na stałe. Bo to już tam dzieci i wnuki ich są... Bez jaj, teraz się tam jeździ na golonko po bawarsku, świńską pieczeń i Riesling! Rieslingi (jako abstynent) polecam - fantastyczne wina pod świńskie mięso, choć niektórzy twierdzą, że "tylko do drobiu" ... Ale ja zawsze wolę wyjść na "Janusza" niż "konesera"...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Znajomi mało widzieli Bawarii, a mieszkaja tutaj ponad 30 lat. Wolą pracowaćw w soboty, i w domach siedzieć ... U Niemca się tyra, a nie zwiedza itp, czas wolny telewizor
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jeżdżą raczej ci, którzy mają tam rodzinę... Sporo Polaków, którzy pojechali tam "tylko" popracować i zarobić, zostali na stałe. Bo to już tam dzieci i wnuki ich są... Bez jaj, teraz się tam jeździ na golonko po bawarsku, świńską pieczeń i Riesling! Rieslingi (jako abstynent) polecam - fantastyczne wina pod świńskie mięso, choć niektórzy twierdzą, że "tylko do drobiu" ... Ale ja zawsze wolę wyjść na "Janusza" niż "konesera"... Reisling pychotka Ogólnie Niemieckie wina są już uważane na równi z Włoskimi jeśli chodzi o średnią półkę
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jako nałogowy abstynent pijałem namiętnie małe sekty - wytrawne i półwytrawne! Pychota...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Jako nałogowy abstynent pijałem namiętnie małe sekty - wytrawne i półwytrawne! Pychota... Sekt spoco, ale podrożyli.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Lepsza mała flaszka wina musującego niż chlanie piwska, ale to moje prywatne zdanie, z którym naturalnie nie trzeba się zgadzać.
|
|
|
|
|
|
|
|