renia
|
A to następnym razem zaproponuj jej: z nowości dilerskich - Brenzavvy (beksagliflozyna), doustny inhibitor kotransportera sodowo-glukozowego typu 2 (SGLT2) - świetnie podnosi cukier w moczu - ponoć nawet poza 500mg% - jak nie zapomnę to powiem o tym w czwartek w tvpl1. A do tego świetnie odchudza, i to szybko, więc zaraz wagę zgubi. Pewnie o GLP1 wie, ale ten brenzavvy - to świeżynka. Czyli nowy filmik będzie z Tobą w roli głównej...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26781
|
Zaś się zestresuję niepotrzebnie, no ale dla dobra i na rzecz, to nawet mogę niemedialnie...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A to następnym razem zaproponuj jej: z nowości dilerskich - Brenzavvy (beksagliflozyna), doustny inhibitor kotransportera sodowo-glukozowego typu 2 (SGLT2) - świetnie podnosi cukier w moczu - ponoć nawet poza 500mg% - jak nie zapomnę to powiem o tym w czwartek w tvpl1. A do tego świetnie odchudza, i to szybko, więc zaraz wagę zgubi. Pewnie o GLP1 wie, ale ten brenzavvy - to świeżynka. Ale ja jestem tak chudy (na obecne standardy ), że niewiarygodny. Ale to nie dla ciebie, tylko dla niej, aby nadwagę szybko zrzuciła!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Znaczy żeby się tak z tym dobrobytem nie obnosiła?
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Są wielkie plany, więc dlaczego mam nie pomóc, skoro mogę.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Coś w rodzaju mody na wylewanie kubła zimnej wody na siebie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Im głupsze tym popularniejsze - zawsze tak było.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No nareszcie, ileż można czekać.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
No jak bez stresu, nawet mi nazwa "receptor" uciekła z synaps wtedy kiedy była najbardziej potrzebna! Ale miało być 15-20 min. a wyszło ponad godzinę, więc podzielą na dwa odcinki. Czyli jakoś poszło... Miałem powiedzieć coś jeszcze, ale się na szczęście powstrzymałem. W każdym razie hasło na dziś: "przywrócić Unię obywatelom"! Biurokraci unijni na bruk.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member