renia
|
Chcą la rosół i la bigos...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Lepiej zwiewaj stamtąd przed emeryturą...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Klientów rok rocznie przybywa, znaczy się tanio jeszcze jest.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26780
|
Nie wiadomo jak teraz imigrantów by potraktowali, bo jakże tak jeszcze piwskiem się opijać na socjalu!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Paulaner namiot 13,90 litr piwska, ale nie wiem jak weekend. Obecnie nie ma miejsca w namiocie, godzinka czekania na zewnątrz Ma swoich ludzi tam...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A za oceanem to powinni sobie zwiększyć procenty. Nie może być tak że Europa wyrabia za nich.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Na Zapiecku długo lidla nie było. Szkoda że szybko nie odinstalują. Dobre rządy robią co mogą żeby im ułatwić bez tego nigdy nie rozpanoszyli by się po rynku.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Firma panstwowa, jakby co, to maski, zakazy, itp.Klient nasz pan...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Lidl jest państwowy? Myślałem, że to prywatna firma, ten sam właściciel co Kauflandu?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nowoczesna komuna - właściciel zrobi wszystko dla państwa , nawet zakaz sprzedaży mięsa Klient nasz niewolnik
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Lidl jest państwowy? Myślałem, że to prywatna firma, ten sam właściciel co Kauflandu? Na papierku jest wlascicielem
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nowoczesna komuna - właściciel zrobi wszystko dla państwa , nawet zakaz sprzedaży mięsa Klient nasz niewolnik
Tylko pytanie kto rządzi, czy politycy biznesem, czy odwrotnie - stawiam na to drugie, bo zawsze kasa rządzi.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Współpracuje bo musi, a z kim konkretnie, tego nie wiem Właścicielem sklepu to był Rusek w czasie pandemii , dbał o klienta swego pana, i nie ganiał za brak maski...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26780
|
Pewnie go "znacjonalizowali" w ramach sankcji na Ruskiego!
|
|
|
|
|
|
|
|