Jarek
Go
|
Nawet wglądać nie musi - przypomina zaprawę gipsowa a smakuje
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ja też promuję owsiankę, bo nie lubię przepłacać. Można i tak. Tylko niby jak miałoby to działać? Złudzenie...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Można i tak. Tylko niby jak miałoby to działać? Złudzenie... Droższa owsianka spowoduje niższą cenę na jajka.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Można i tak. Tylko niby jak miałoby to działać? Złudzenie... Droższa owsianka spowoduje niższą cenę na jajka. Spróbuj to rozwinąć. Złudzenie...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26765
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zielona komuna, mięso rarytas..
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Spróbuj to rozwinąć. Złudzenie... Ironia taka z przymrużeniem oka. Ale tak całkiem poważnie, to dwóm bliskim mi osobom (cukrojadkom) z nadwagą, a w drugim przypadku z otyłością z potężnymi skokami ciśnienia tłumaczyłem na zmianę z żoną aby przynajmniej spróbowały ograniczyć jajka, tłuszcze i wszelkie słodkości typu lody, ciasta, serniki itd. i wróciły do żywienia z dzieciństwa.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A to ja wytłumaczę - przez Ukrainę wychodzi lewizna, bo "sie należY", a nordstreamami liczniki biły zgodnie ze stanem faktycznym.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Spróbuj to rozwinąć. Złudzenie... Ironia taka z przymrużeniem oka. ... A to się lepiej składa bo przy tak dobrych jak ostatnio rządach to by prędzej wybiło na strzał w stopę lub sabotaż...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Tam nikt nie kuma zasad poprawnego odżywiania. Dla chorych są tabletki, a dla zdrowych wszystko jak leci.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale od tego jest "procedura medyczna", aby kumać nie trzeba było!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Za trudne to dla mnie... Taki groch z kapustą...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
To wszystko zależy jakie dane się weźmie pod rozwagę, jak je zanalizuje i najważniejsze - jakie (błędne) wnioski się z tego wyciągnie!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tam nikt nie kuma zasad poprawnego odżywiania. Dla chorych są tabletki, a dla zdrowych wszystko jak leci. Dobry tekst.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|