Jarek
Go
|
Na migrantow po 500+ na łebka ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Starcza im to chociaż... Raz mówili, że 10 mld przeznaczyli na przyjęcie migrantów...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26800
|
Fajnie się dzielą...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Hmmm... Dlaczego ta pani wygląda jak ponury jacoobek $rothschild?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Czekamy na ostania kroplówkę dla euro - obowiązek wspólnej waluty w całej unii- wydrenowanie portfeli - a potem cyferkami nas...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
PiS krytykował i jak na tym wyszedł?
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
W planach pisowskich to CPK miał zarżnąć wszystkoe lotniska po Paryż i Rzym w Euopie - dlatego nie będą tuskowcy budować! Takie coś jak planował pis to tylko do przeładunku chińskich towarów byłoby rentowne, na cooczywiście hameryka nie wyda zgody. No ale to moje zdanie, z którym się nikt nie liczy, bo głupio rozprawiam wg decyzyjnych o ile tu jeszcze który zagląda...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
RWPG tez nie kazało wiele rzeczy...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W Singapurze 3 lata starczyło ma takie lotnisko. Komuna wróciła...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
RWPG tez nie kazało wiele rzeczy...
A teraz starczy jak "zabronią" Niemcy!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wytyczne Moskwy były - teraz Brukseli
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W planach pisowskich to CPK miał zarżnąć wszystkoe lotniska po Paryż i Rzym w Euopie - dlatego nie będą tuskowcy budować! Takie coś jak planował pis to tylko do przeładunku chińskich towarów byłoby rentowne, na cooczywiście hameryka nie wyda zgody. No ale to moje zdanie, z którym się nikt nie liczy, bo głupio rozprawiam wg decyzyjnych o ile tu jeszcze który zagląda... To wygląda na zdanie opozycyjnych (jeszcze) mediów...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W Singapurze 3 lata starczyło ma takie lotnisko. Komuna wróciła... Gdzie ta niemiecka dokładność, precyzja i pracowitość?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
W planach pisowskich to CPK miał zarżnąć wszystkoe lotniska po Paryż i Rzym w Euopie - dlatego nie będą tuskowcy budować! Takie coś jak planował pis to tylko do przeładunku chińskich towarów byłoby rentowne, na cooczywiście hameryka nie wyda zgody. No ale to moje zdanie, z którym się nikt nie liczy, bo głupio rozprawiam wg decyzyjnych o ile tu jeszcze który zagląda... To wygląda na zdanie opozycyjnych (jeszcze) mediów... A co mnie tam jakieś "media" - mam ten luksus, że tu mogę swobodnie wyrażąć swoje zdanie i żaden "siekierkowy administrator" mnie nie ogranicza!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To fakt...
|