Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie zauważyłam... Spoko, to tylko moja nadaktywonosc - Hołownia mi zaimponował... Bo ma chłopak talent... Takiego ciekawego widowiska w Sejmie jeszcze nie było jak za jego "rządów"...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Pisowcy przebrani za Niemców destabilizują praworządne media
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26799
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Ręcznie" liczyli głosy... Ale Kuroń miał oklaski. Za długie to jest, żeby całe oglądać...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale wtedy w pulpity nie walili łapami, tylko słuchali- cichutko było na sali ...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Z tego "pierwszego" sejmu to już niedobitki zostały!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Teraz lewactwo klimatyczne - komuniści to przeszłość W niemczech rządzą w Polsce Koalicja rownosc - prawica 7% Obecnie ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale mordowanie Palestyńczyków przez Izraelitów jest teges, w przeciwieństwie do mordowania Słowian na Ukrainie.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Amerolstwo nie może się doczekać gdzie kolejnego "księcia Sarajewa" odwalić.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Dlatego Trump jest spoko. Rozwiąże WHO i NATO i wreszcie Europa odetchnie pełnią CO2!
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
I tak na niego w Polsce by nie niego w Polsce nie zagłosowali bo 90 % lewaków zwolenników pisowskiego 500+ które nakręca inflację i zwolennicy800+ które obniża A nie mówiłem że ARD - ZDFmitrzani manipulacji U Niemca jest fajna reklama tych mediówJak siedzi w pierwszym rzędzie i ogląda ARD to się wszystko wie Coś jak pierwsza ławkach w kościele...
|
|
|
|
|
|
|
|