Jarek
Go
|
A kto ich tam wie jakie interesy aktualnie załatwiają. Wspolny interes był ponoc w 36. Niemcy, Francuzi Anglicy. To ponoc opiera sie na pewnym rodzaju logiki, inwestowania wojny wtedy przez trzy mocarstwa kosztem ludzi. Do tego stworzyli dyktora o graniczona czynnoscia mozgu, i patolami o podobnych zaburzeniach, na zasadzie - społka jawna z odpowiedzialnoscia karna na winy po wojnie...Przemysł samchodow europy był nawet za przedłuzeniem wojny. Na szczescie pojawili sie aptekarze z USA, z gotowym bilnasem chorob cywilizacyjnych, wiec nowe szybko zostało wdrazane... Chyba nikt nie wierzy w te, bajki, ze Hitler Gebels Gering podniesli głodujacy narod z kolan, tak z niczego Chyba ze ekonomia polega na organizowaniu wiecow, a oni byli geniuszami finasow publiczynych, a nie faszystami...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Przypominam, że hameryka zawsze niszczyła od początku XXw. Europę, dwiema wojnami światowymi, a teraz "fitem55"! Jedna sprawiedliwa wojna secesyjna im wystarczyła, zeby swiat w ich sprawiedliwosc uwierzył..
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26797
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Se zrobili to im się darzyły.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To tak jakbym miał kasę na auto, a musiałbym jeździć taksówką... Z prądem będzie tak samo , import wskazany z Francji bo swojego atomu budować nie wolno. No ma ARD zasięgi, ale niech se bedzie wina Jakiego
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Stanęło na tym że służby korporacyjne utrzymywane przez lud będą niszczyć przesyłki ludowe gdy stwierdzą że to podróba obcego korpo bo tu system "czynem społecznym w służbie banko-korpo".
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
To tak jakbym miał kasę na auto, a musiałbym jeździć taksówką... Jeżdżenie taksówką znacznie taniej wychodzi niż jeżdżenie własnym autem, ale co mnie tam. Uświadamiać nie mam zamiaru!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale Mucha mówi że wina zielonego ładu, a nie pisu ... Tak jakby chcieli budować, a nie mogą...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To tak jakbym miał kasę na auto, a musiałbym jeździć taksówką... Jeżdżenie taksówką znacznie taniej wychodzi niż jeżdżenie własnym autem, ale co mnie tam. Uświadamiać nie mam zamiaru! Taksówką jest taniej, od kiedy ? Mieszkania w bloku też są tańsze od wybudowania domu i utrzymywania go , ale uświadamiać też nie będę
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Od zawsze, tylko ludzie nie potrafią kalkulować. Zakup+eksploatacja i dodatkowe pierdoły - https://spidersweb.pl/2017/06/wlasny-samochod-czy-uber.html Zależy, czym się chce jeździć - czy gratem co cały czas się psuje, czy nówką za bańkę i tak taxi wychodzi lepiej. I nie trzeba się zastanawiać, czy po wypiciu pół flaszki szampana już można jechać, czy auto zabiorą!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Najtaniej w Zapiecek być. Po gigantach wstecznego dublowania opłat z taurona, dołączyła gminna kreatywna księgowość. Polecam robić ekopie rozliczeń w esystemach, ezboczonych ebytów bo potrafią powymieniać cyferki kilka lat wstecz. Nowość na rynku!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A w Ciechocinku komunikacja miejska jest za darmo!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A w Ciechocinku komunikacja miejska jest za darmo! Zapiecek dokłada?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
No jasne. W Ciechocinku z krańca na kraniec się przejdzie w pół godziny, to zdrowiej kroki sobie liczyć na snarfonie... Póki zdrowie dopisuje...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dlaczego nie jedziesz taksówką jesli potrafisz kalkowac ? Dokladnie jest tak z CPK- niezależność ma swoją cenę...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A bo ja akurat mam autko, co 100km przejeżdża za dwie dyszki z drobnym haczykiem, ale teraz stoi cały czas w garażu, bo nie mam gdzie jeździć na szczęście! Jeszcze aż tak biedny nie jestem, aby jeździć taksówką!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No jasne. W Ciechocinku z krańca na kraniec się przejdzie w pół godziny, to zdrowiej kroki sobie liczyć na snarfonie... Póki zdrowie dopisuje... Chwileczkę... A co takiego ciekawego jest na Ciechocińskim krańcu?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No to uberem trzeba jezdzic, jeszcze taniej wychodzi ...
|
|
|
|
|
|
|
|