Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26762
|
Za miesiąc pewnie będzie miał przechlapane u rolników!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Za miesiąc pewnie będzie miał przechlapane u rolników! Juz ma, bo sie wymiguje od konkretow Rolnicy nie wiedza jak maja ziemie uprawiac, ale władza wie... To własnie ich najbardziej denerwuje - zielona komuna...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Tylko w jednym ustroju władza wie lepiej, co ludzie mają robić dla swojego dobra....
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
elektrownie węglowe zamykać, elektrowni atomowych nie budować prąd importować...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Co za czarnowidze!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
elektrownie węglowe zamykać, elektrowni atomowych nie budować prąd importować...
A lotnisko po co nam, jak jest w Berlinie...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Można wiatraków dokupić... Moim zdaniem powinni te wiatraki robić w kolorach tęczy, by bylo ładnie kolorowo...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tutaj trzeba wieloletnich analiz, bo to nie jest takie proste...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Można wiatraków dokupić... Moim zdaniem powinni te wiatraki robić w kolorach tęczy, by bylo ładnie kolorowo... Tęczowo nad Bałtykiem podstawa bezpieczeństwa energetycznego państwa ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ooo, to pięknie, będziemy mieli wiadomości z pierwszej ręki co się dzieje na Ukrainie.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Przez osiem lat infiromwales co się zlego dzieje w Polsce kiedy pis rządzili rządził, ii ja tez... Jak to mówią - świadomości nigdy nie za wiele ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Można wiatraków dokupić... Moim zdaniem powinni te wiatraki robić w kolorach tęczy, by bylo ładnie kolorowo... Tęczowo nad Bałtykiem podstawa bezpieczeństwa energetycznego państwa ... Nowe barwy narodowe...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Chętnie zastąpię tego Jakiego w europarlamencie, tylko niech pis da mi biorące miejsce. Akurat znam się doskonale na problematyce krów I nie tylko.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja chetnie zastapie kazdego kołodziejczaka w brukseli, ktory propaguje zielny ład za porzadna wypłatke w euro
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Chętnie zastąpię tego Jakiego w europarlamencie, tylko niech pis da mi biorące miejsce. Akurat znam się doskonale na problematyce krów I nie tylko. jestem na tak słuchałembym obrad z przyjemnoscia
|
|
|
|
|
|
|
|