Autor
|
Wtek: PRASÓWKA (Przeczytany 2468073 razy)
|
Jarek
Go
|
Osobiscie obawiam sie cyfrowego euro - kolejna niemiecka sztuczka
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26761
|
A jaka tam sztuczka? To prosty rabunek - dziś masz, jutro nie, ty;ko zamiast hakera jest oficjalny złodziej.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ja jestem starej daty i nie kumam kryptowalut, ale jak czytam młodych ludzi i rozmawiam z niektórymi, to oni to widzą dokładnie odwrotnie. Świat się nieustannie zmienia, stare idzie do piachu, a młode prze do przodu.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Krok do przodu, dwa wstecz i tak zawijają Europę od...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja jestem starej daty i nie kumam kryptowalut, ale jak czytam młodych ludzi i rozmawiam z niektórymi, to oni to widzą dokładnie odwrotnie. Świat się nieustannie zmienia, stare idzie do piachu, a młode prze do przodu. Zmienia się, zamiast schabowego kotlet swierszczowy .Będą nas wysmiewac, że odżywialiśmy się ludzkim jedzeniem ... Ciekawe ile szpryc w roku, w ramach zdrowy duch zdrowa dusza...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Oby był wybor, bo chyba go nie bedzie, poniewaz brukselski urzednik bedzie decydował co jesc, i ile razy sie w roku szczepic... Przykładowo nie mam nic do elektrykow, niech techonolgia rozwija sie z korzyscia dla człowieka, ale rozwoj dyktowany jest przez patoli, ktorzy sa przdestawicielami systemu totalinergo. Ograniczenia, zakazy, nakazy... Logika jest niszczona na naszych oczach. Zielona komuna...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Oby był wybor, bo chyba go nie bedzie, poniewaz brukselski urzednik bedzie decydował co jesc, i ile razy sie w roku szczepic... Przykładowo nie mam nic do elektrykow, niech techonolgia rozwija sie z korzyscia dla człowieka, ale rozwoj dyktowany jest przez patoli, ktorzy sa przdestawicielami systemu totalinergo. Ograniczenia, zakazy, nakazy... Logika jest niszczona na naszych oczach. Zielona komuna... Sztuczny, antyludzki twór...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
brukselski urzednik chce kierowac moim zyciem- jescze czego ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Kiedy elektyki będą rozdawać za darmo, bo to chyba oczywiste, że jak dają to trzeba brać!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Kiedy elektyki będą rozdawać za darmo, bo to chyba oczywiste, że jak dają to trzeba brać! Darmo dajommm przydział śladu węglowego na miesiąc
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
To już lepsza kolejna zapowiedziana "pandemia" na rok 2025! Szczepionki mają, teraz szukają pod nie stosownego "strasznego" patogenu!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Pierwsi byli hamerykańscy naukowcy i Gates, ale że Helveci podłapią takie kretyństwo?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Bardziej wiarygodni od tamtych
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czymś muszą straszyć, ludzie nie mogą życ spokojnie. Stale mają się bać... Tacy są posłuszniejsi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|