|
RafałS
|
Pierwsi byli hamerykańscy naukowcy i Gates, ale że Helveci podłapią takie kretyństwo? Jacy helv...? Przecież piszą że ONZ ($rockefelczyki).
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jeden pies, ważne że czym głupsza propozycja tym chętniej podchwycona.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Wygląda na kontynuację ONZ-etowskiego programu smużenia. Robili pewnie jakieś odsiarczanie na $rockefeller & Co. i się nazbierało odpadu. Może koszta utylizacji wzrosły, albo jeszcze cos podrzucą...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Według teorytykow spiskowych odgospodarczenie europy do 2035 jest mozliwe.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Musi się Europa wyczyścić z putinowskich wtyczek i będzie dobrze.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A to już będę po 10 - tej dawce jak przezyje
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Mam tam dwóch kumpli, którzy dali radę... pisałem Ci o tym, ale nie mogę więcej pisać, bo licho wie kto to czyta.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Łukaszenko wygrał wybory - nadzieja ze będzie gdzie uciekać przed psychiatyrykiem
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Musi się Europa wyczyścić z putinowskich wtyczek i będzie dobrze. Ruski agent! Niemiecki agent! Jak pokrzykują amerolskie agenty PL, realizując amerolskie programy dla skolonizowanych. Ale Putin już dogadany z amerolstwem to tu ma być dobrze... na końcu.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wśród czosnkowych też są różne frakcje i osobiste ambicje, pełnej zgodności nigdy nie będzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Wśród czosnkowych też są różne frakcje i osobiste ambicje, pełnej zgodności nigdy nie będzie. Ciekawe jak i gdzie przemeblują po posępnym jacoobku.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W orginal ARD - tusk, tego nie pokażą Niedemokratyczne wybory, i dyktator temat nr1 od 20 lat
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Żelazna kurtyna z lewej... żelazna kurtyna z prawej... Władza poliniarska w trosce o lud.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tamtych lekceważyłem, tych się obawiam
|