admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26760
|
Ale on atakuje "opozycyjne bojówki"! To jest usprawiedliwiony!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Zawsze najważniejsza w terapii proceduralnej było pigułka i zastrzyk i tak już pozostanie, choćby na raka trzustki padali jak muchy to i tak będą brać.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Mam kolezanke co to zre i sporo schudla, nie chca nawet myslec o odstawieniu. Pani lekarz dentysta....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Czyli dobrze wykształcona.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Na pubmedzie piszą chwilowo o zapaleniu trzustki, ale trzustka bez powodu się przecież nie zapala... Napisałem o biochemicznej przyczynie raka, ale nie chwalę się póki nie będzie oficjalnie opublikowane. Napisałem też o przyczynie ketozy, bo szczawiooctanu (do "palenia tłuszczu w ogniu węglowodanów") nigdy nie brakuje w wątrobie, więc wszystkie teorie typu "gram białka może spalić max xg tłuszczu" są tylko teorią. Ale oczywiście to moje wnioskowanie na podstawie czytanego tekstu z podręczników, więc jestem spokojny o ewentualną naukową weryfikację.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Napiszę tylko, że biochemią organiczną rządzi AUN a jego niezrównoważenie głównie z powodu diety jest przyczyną chorób przewlekłych - reszta łącznie z postrzeganiem rzeczywistości to jego pochodna.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na pubmedzie piszą chwilowo o zapaleniu trzustki, ale trzustka bez powodu się przecież nie zapala... Napisałem o biochemicznej przyczynie raka, ale nie chwalę się póki nie będzie oficjalnie opublikowane. Napisałem też o przyczynie ketozy, bo szczawiooctanu (do "palenia tłuszczu w ogniu węglowodanów") nigdy nie brakuje w wątrobie, więc wszystkie teorie typu "gram białka może spalić max xg tłuszczu" są tylko teorią. Ale oczywiście to moje wnioskowanie na podstawie czytanego tekstu z podręczników, więc jestem spokojny o ewentualną naukową weryfikację. I dobrze, że wszystko masz uzasadnione biochemicznie na podstawie podręczników medycznych. "Naukowcy" wiedzący "lepiej" nie będą mieli do czego się przyczepić. No chyba, że ich fantazja poniesie, że profesor "x" i "y" mówi inaczej, albo piramida WHO...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Łał, aż pięć! Ptasia grypa! Ptasia grypa! Sezon XXenty.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Trzeba będzie zlikwidować wszystkie fermy kur... W trosce o losy europy i eropejczykow..
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
To jest najgorsze, że właśnie "zmiany" są w imię "naszego dobra"! Przecież nikt nie chce dla siebie źle! Dlatego się wyszczepili...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W afryce szczepia na smierc i zycie, finasujemy to podatkami
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale tam nie ma jeszcze 5G!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Skąd to przekonanie, że jak Rosja wygra na Ukrainie, to dalej z nato będzie chciała wojować?
|
|
|
|
|
|
|
|