admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26760
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale wiatraki są takie ładne...
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
O ile mnie pamięć nie zawodzi, to ropa miała się skończyć jeszcze w XXw. A tu proszę, tryska co chwilę jak po odkorkowaniu szampana. Gdzieś mi mignęła grafika, że gdyby nawet te zielone ludziki z Brukseli zlikwidowały wszystkie samochody świata, to wydobycie ropy by spadło ... 10%
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale wiatraki są takie ładne... Największą farmę wiatrową w Polsce uruchomił... PiS, to tak dla uzmysłowienia, że PoPis ma się dobrze.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja tego popisu w ogole nie roziumi, bo kazdy odpowiada za swoje : Obecnie niemiecki premier niszczy nasze rolnictwo, a to ze wykonuje rozkazy agendy, to inna para kaloszy .Podoba mi sie postawa rolnikow - nie dali sie podzielic na sorty kogo wina, tylko razem przeciwko zielonej komunie totalitarnej strajkowali - zajebi swiadomosc
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale wiatraki są takie ładne... Największą farmę wiatrową w Polsce uruchomił... PiS, to tak dla uzmysłowienia, że PoPis ma się dobrze. Czyli wina pisu, ze dalej stawiaja wiatrki, i dlatego niemiecki premier nie moze budowac elektrowni jadrowej Uzmysłowiłem sie...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie wina Pisu, tylko ewidentna wina Tuska, że elektrowni nie wybudowali, tylko wiatraki postawili.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Oczywiście że wina tuska, obiecywał w kampani elektrownie ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
"Terrorystka" jak nic, bo się na autobus spieszyła Pani!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Człowieka ubywa idiotow przybywa..
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Szkoda, że nie miała immunitetu...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Auto powinni jej zabrać! Że nie ma? Nic nie szkodzi!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|