renia
|
Nas chcą gościnnie do tej strefy zaprosić. A jeszcze niektórym się to nie podoba... A tak na serio, to według mnie, bez referendum nie powinni tego robić.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zdecydowanie typ nordycki - nie ma żadnych wątpliwości...
Słowiański na pewno nie...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nas chcą gościnnie do tej strefy zaprosić. A jeszcze niektórym się to nie podoba... A tak na serio, to według mnie, bez referendum nie powinni tego robić. Wszystkim portfele wydrenowali euro cwaniaki - tylko nam będą dopłacać...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale część złota i rezerwy walutowej byśmy musieli Unii dać za przyjęcie nas do tego eurokołchozu...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26795
|
Nie wolno, bo to złoto przygotowane jest na wywiezienie do Londynu, aby popis się tam mógł bawić, gdy Ruscy dojdą do Wisły w pierwszym rzucie WWIII Ale długo się nie pobawią, bo wojna będzie błyskawiczna - parę wybuchów i po sprawie. I wreszcie "prawi i sprawiedliwi" doczekają się zapowiadanej apokalipsy.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zrabowane pisowskie złoto w partyjnym banku
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Na papierze...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W sumie wszystko się pisowcom udało z programu- Polska w ruinie - wina pisu - oprócz, euro po 5 zł...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale Tuskowe jak pisowe dzielnie walczą dalej o komunizm dla Polek...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja miałam okazję ją na żywo słuchać. Tak samo skrzeczy bez sensu...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale Reniu, tu nie o skrzek chodzi, tylko o rozsądną wypowiedź tej drugiej Polki. Rozgonienie brukselskich biurokratów jest konieczne, aby Unia odetchnęła "pełną piersią" produkując co2 bez żadnych ograniczeń...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A mi chodziło o komunistów w tym rządzie, plus silne zaplecze pasożytów...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Przecież od 44r. w tym kraju rządzą komuniści, to co za różnica, czy teraz od Tuska, czy wcześniej z pisu? Komuch na komuchu, komuchem pogania. Dlatego są wiecznie u żłóbka. TKM, uwłaszczenie się na spółkach skarbu państwa - cała komusza polityka od zawsze.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Przecież od 44r. w tym kraju rządzą komuniści, to co za różnica, czy teraz od Tuska, czy wcześniej z pisu? Komuch na komuchu, komuchem pogania. Dlatego są wiecznie u żłóbka. TKM, uwłaszczenie się na spółkach skarbu państwa - cała komusza polityka od zawsze. Ja myślałem, że przegrana pisu, to koniec komunizmu w Polsce - wolność Nawet, gorzej, i drozej może być, byle pis nie rządził... wiec jest ok.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
PiS rozkomuszył do reszty Polki, więc inaczej już się nie da rządzić jak tylko przez komuszenie, póki nie braknie pieniędzy na rozdawnictwo. Wtedy dopiero przetrzeźwieje naród jak w 89r., ale to inna bajka. Dług Polski jest tak wielki, ż tylko "wojna z Putinem" się marzy "rządzącym", bo to sobie tego typu "reset" dla Polek ubzdurali. Ale to nie moje sprawy...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nie da się rządzić, jak Tusk rzadzi, dlatego dlasza wina pisu za całe zło jest konieczna... Ostatnio slyszalem, że zielony ład to pomysł pisu, który Bruksela podłapała, i teraz wdraża ...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Morawiecki podpisał, to będzie "zielony ład", no chyba, że Polki się zbuntują, co jest mało prawdopodobne.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale Reniu, tu nie o skrzek chodzi, tylko o rozsądną wypowiedź tej drugiej Polki. Rozgonienie brukselskich biurokratów jest konieczne, aby Unia odetchnęła "pełną piersią" produkując co2 bez żadnych ograniczeń... Zgadzam się z Tobą Tomaszu i z tą drugą panią (która nie skrzeczy)...
|
|
|
|
|
|
|
|