Autor
|
Wtek: PRASÓWKA (Przeczytany 2467355 razy)
|
Jarek
Go
|
Za dwa trzy lata tak zadłużą ten kraj, że jedyną alternatywą "utrzymania" władzy przez popis dla Polek będzie "wojna z Putinem"... Napisałbym więcej, ale nie chcę nikogo obrazić. A bo ziony ład jak religia, i można obrazić czyjeś uczucia nie mówiąc zgodnie z wytycznymi ARD
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zielony ład
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Kim są tuski dowiesz sie za cztery lata, będziesz wspominał 8 tłustych pisowski lat dobrobytu... 50% inflacji wyprodukowali wg oficjalnych statystyk. Na temat polskiego ładu to nawet nie chce mi się pisać. Nie spodziewam większych zmian za platfusów, niech tylko ogarną inflację.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Kim są tuski dowiesz sie za cztery lata, będziesz wspominał 8 tłustych pisowski lat dobrobytu... 50% inflacji wyprodukowali wg oficjalnych statystyk. Na temat polskiego ładu to nawet nie chce mi się pisać. Nie spodziewam większych zmian za platfusów, niech tylko ogarną inflację. [/quote Liczysz ze Tusk inflację ogarnie ? Nie ma znaczenia inflacja na drożyznę, jaka nam serwują, ten czas już dawno minął- lata 90 - 2000 Nowe przyszlo nie pracować ibyc szc,eskiwym nie mając nic... Tusk za 4 lata zamknie 50% przemysłu w Polsce własnie chce rolnictwo zaorać, bo tańsza żywność z Ukrainy przypelznie Także ta inflacja to nie problem do tego co szykują ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
U Niemca ja mam 50% inflacji ale ja potrafię liczyć, bo oficjalnie według propagandy ARD jest na poziomie 3%
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zapomniałem dodać że tutaj pisu nigdy nie było a inflacja jest
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
U Niemca ja mam 50% inflacji ale ja potrafię liczyć, bo oficjalnie według propagandy ARD jest na poziomie 3%
Siostrzenica, mieszkajaca na południu Niemiec, mówiła, że u nich niby jest mała inflacja (artykułów przemysłowych, w tym pewnie wagonów ), a podatki, oplaty za mieszkanie, wszystkie media (prąd, gaz), paliwo, żywność (ona kupuje tę "eko"), tak, że wydatki jej ponad 100% poszły w górę.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26756
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Siostrzenica, mieszkajaca na południu Niemiec, mówiła, że u nich niby jest mała inflacja (artykułów przemysłowych, w tym pewnie wagonów ), a podatki, oplaty za mieszkanie, wszystkie media (prąd, gaz), paliwo, żywność (ona kupuje tę "eko"), tak, że wydatki jej ponad 100% poszły w górę. Prąd 100% poleciał w górę, a zmalych rzeczy, ziemniaki 200% O gazie nie wspomnę, bo powiedzą że tylko narzekam, i mam sobie do Polski wrócić jak mi sie nie podoba Tak ich wyuczyli, być oddani w słusznej sprawie zielonego ładu...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Śmiech na sali Takiego to nawet nie stać na fajki
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Niemiecki dobrobyt kurczy się, na podstwie palacych fajki - z zycia wzięte... W 2017 zacząłem pracować w obecnej firmie. Wtedy dwie osoby kręciły maszynka papierosy i było to zjawiskiem bo wszystkim palącym smierdziało Teraz dwie osoby pala gotówce markowe po 8,60 żetona za paczkę, a reszta kreci swojasy A ponoć drogo, to dopiero będzie...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dodam tylko że zawszy my Polacy tylko narzekaliśmy, a Niemcy byli tacy pozytywnie nastawieni do życia, teraz Niemcy dołączyli do klubu no narzekają a nawet przestało ufać rządzącym Pierwszy raz takie cuda tutaj się dzieją...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie bedzies mial auta i bedziesz szczesliwqy Polecam obejrzec Dominike Lasote u Mazurka sprzed paru dni na YT, warto bardzo bardzo
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jarek
Go
|
Oglądałem tego świra ' ręce opadają Trzaskowskiego ludzie z klubu planeta die pali...
|
|
|
|
|
|
|
|
|