renia
|
To już jest przynajmniej jakiś plus...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26752
|
Jasne, zaraz coś ciekawego sobe napiszę...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dobrze wiedzieć, chociaż ja i tak takich "rarytasów" nie lubię i nie jem...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
No jak kto! Nikt, to przecież oczywiste, bo ta "ketogeniczna" jest niczyja!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tak najłatwiej, tylko propagować "keto" i suplementy sprzedawać...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
No ale już o diecie Atkinsa nikt też nie słyszy... Teraz jest "niczyje keto" z ograniczeniem węglowodanów od 50g, a nie więcej niż 100g...
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No ale już o diecie Atkinsa nikt też nie słyszy... Teraz jest "niczyje keto" z ograniczeniem węglowodanów od 50g, a nie więcej niż 100g... Draństwo.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Spoko, niech się cieszą poznawaniem "zachodnich badań naukowych"... Jak to dobrze, że Doktor nie wyraził zgody na wyjazd do US, bo Kwaśniewskiego by teraz wykładali na dietetyce, ku zgrozie niektórych a tak jest święty spokój! Jak to szczęśliwie się dla mnie złożyło, że wydałem książkę o której nikt nie śmie piuknąć publicznie ani dobrze, ani źle, choć nawet we Włocławku znacznie więcej osób mi się kłania niż zwykle (takich co pierwsze na oczy widzę, bo normalnie pilnuję, abym to ja pierwszy mówił "dzień dobry" znajomym twarzom), ale na szczęście nikt nie zaczepia na ulicy prosząc o "cud uzdrowienia"... Na szczęście nie mam "rąk, które leczą"! Mam za to coś innego. Bo w życiu są dwie najważniejsze rzeczy - zdrowie i spokój (sprawy sercowe pomijam świadomie) - nie rozwijam tematu, bo co tam się rozkręcać w pisaniu na wieczór.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Niedługo niektórzy się przesiądą na inną planetę, bo ta staje się do bani. A jak to będzie - w Göbekli Tepe (niezrozumiałe, choć w formie obrazków, a nie tekstu) jest napisane, a "naukowcy" jeszcze nie wiedzą, co "odkryli". Właśnie dokopali się do relacji z pierwszego, udokumentowanego lądowania "Bogów", kalendarz przyszłych zdarzeń jest na wyciągnięcie ręki... Dobra, starczy, bo jeszcze za dużo napiszę.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Coś w ten deseń... Ale mnie to specjalnie nie interesuje, więc nie znam szczegółów!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A szkoda, ciekawy temat...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
No nie wiem, bo zaś blady strach może paść...
|
|
|
|
|
|
|
|
|