admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26752
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
No napisałem w tych ŁONTP i to całkiem zgrabnie - zagrycha to podstawa, aby alkohol nie "szkodziił", a nawet jak dawniej miód - "był zdrowy na serce"...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Zanim do tego dojdą, to jeszcze mnóstwo zielonej makulatury przemielą na "dalsze badania są konieczne".
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nic się nie zmieniło we "wnioskowaniu" z poprawnie przeprowadzonych badań. Tak jak z rakiem płuc - 1/4 przypadków nie wąchała nawet tytoniu albo z tą "pylorią" w żołądku - zarażone nawet 70% populacji, a chorych na wrzody żołądka jest kilka procent. Ale i o tym wspominam w ŁONTP.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Coraz weselej...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A że zdrowych nie ma, tylko źle zdiagnozowani... (jak to w zamordyzmach). Na razie wygląda to na odkrycie Ameryki typu że zdrowi są zdrowi, a chorzy są chorzy. Kolejnym wytłumaczeniem w takich przypadkach są geny. O! "To przez geny, tego się nie zmieni"...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Wiadomo, na geny nic się nie poradzi...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Postawię śmiałą tezę, że "pandemia" rchorób to zasługa diagnostyki... Bo to idzie zdrowy człowiek do lekarza, a wychodzi "chory na normy"
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale jak pójdzie i wyjdzie bez recepty, to poszuka takiego fachowca, który ze zrozumieniem do tematu podejdzie i coś znajdzie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Zadziwiające, że farme nie rozumie, że bez recept łykaliby jeszcze więcej pigułek, bo to też takie jakby "suplementy" bez których przecież żyć się nie da... Komiczne jest to, że zamiast suplementować sobie wit.D zwykłym masłem wolą łykać jakieś tłuszcze synestetyczne w kapsułkach!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Zamiast wyjść po wizycie z receptą mieliby dostać rekomendację żeby kupić sobie masło? Takie numery to nie przejdą.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dawniej też "Ja jem tylko Kamę, dlatego wszyćko pamiętam i serce mam jak dzwon".
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
I tak trzeba, bo przecież lekarze chcą dobrze...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chcą, ale nie potrafią, albo nie mogą...
|
|
|
|
|
|
|
|