forum.dr-kwasniewski.pl
Witamy, Go. Zaloguj si, lub zarejestruj prosz.
2024-11-23, 08:30:37

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.
669716 wiadomoci w 4061 wtkach; wysane przez 34 uytkownikw
Najnowszy uytkownik: root
* Strona gwna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj si Rejestracja
+  forum.dr-kwasniewski.pl
|-+  Działy Forum
| |-+  Prasa
| | |-+  PRASÓWKA
« poprzedni nastpny »
Strony: 1 ... 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 ... 349 Do dou Drukuj
Autor Wtek: PRASÓWKA  (Przeczytany 2459673 razy)
renia
Hero Member
Pe: Kobieta
wiadomoci: 72237

Odp: PRASÓWKA
« Odpowiedz #480 : 2009-07-31, 14:21:40 »

Trudny temat z tą eutanazją, tym bardziej, że słowa "choroba nieuleczalna", przez wszystkich nie są tak samo rozumiane.

renia
Hero Member

« Odpowiedz #481 : 2009-08-01, 16:36:05 »

Czy szczepienia są obowiązkowe?...

http://www.facebook.com/group.php?gid=111448091846

sylwiazłodzi
Go

Email
« Odpowiedz #482 : 2009-08-01, 18:06:50 »

Nie wiem co się zmieniło w Polsce. Ale Ja znów odroczyłam Bartka dając zaświadczenie. Nie choruje, nie zarażał się wprzedszkolu różyczką, świnką ani szkarlatyną bo któreś dziecko nawet to podłapało. Podobno jakies  zmiany miały wejść. Myślę,że wątek ,który kiedyś podawałam będzie mógł coś wnieść do tego.

http://www.dzieci.org.pl/cgi/forum/ikonboard.cgi?act=ST;f=12;t=4861;st=1660
ciągle rodzice coś dopisują i aktualizują co właśnie wiedzą lub przeczytali lub lekarz ich o czymś pionformował.

Pozdrawiam.
admin
Go

Email
« Odpowiedz #483 : 2009-08-09, 07:28:59 »

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,6909090,USA__Przemycil_za_kratki_pistolet_w_faldach_brzucha.html?skad=rss - aj, to strasznie dziwne i pewnie naukowo niewytłumaczalne, jak można dorobić się takich przemytniczych fałdek?

PS
tak dla przypomniejnia (a jeśli kto nie wie - to do wiadomości - szczególnie dietetykom), że tucz ludzi jest wysoce nieekonomiczy, bo zdeponowanie 1g tłuszczu przez organizm monogastryczny, równoważne jest w energii paszy przyrostowi aż 9g białka żywej wagi!
admin
Go

Email
« Odpowiedz #484 : 2009-08-12, 09:51:06 »

renia
Hero Member

« Odpowiedz #485 : 2009-08-12, 09:56:01 »

..ładne zdjęcie..  Sad
..mógłbyś napisać o co chodzi?
(..później ja się zrewanżuję i będę tłumaczyć Wink))

_flo
Go

Email
« Odpowiedz #486 : 2009-08-12, 10:04:13 »

chodzi o to, ze takie same 'mondre' rzeczy tam wypisuja jak w polskich mediach, wiec nie ma co sobie zawracac glowy.
swinska grypa, udary mozgu, bezrobocie, cukier drozeje - no nic tylko sie pociac
admin
Go

Email
« Odpowiedz #487 : 2009-08-12, 12:28:20 »

no nic tylko sie pociac

W przypadku wisielca, to nic trudnego, ale w przypadku wisielczyni, to już trzeba sprawę gruntownie przemyśleć, bo ważne jest  u kobiet, jak wyglądają po fakcie... A więc przede wszystkim - zadbać o staranny makijaż, manicire, pedicire i fryzurę, a do tego porządna garsonka... Ważny jest też wybór sznura, bo należy się starać, aby zostawił jak najmniej szpetnych otarć naskórka na szyi... Wink
_flo
Go

Email
« Odpowiedz #488 : 2009-08-12, 12:37:30 »

Myslalam raczej o pocieciu sobie nadgarstkow, ponoc milo sie "odplywa", taka elegancka smierc, w sam raz dla "fashion victim" - jak Petroniusz z quo vadis.
A ze sznurem to nigdy nie wiadomo, przerwie ten rdzen czy nie przerwie...
admin
Go

Email
« Odpowiedz #489 : 2009-08-12, 12:42:47 »

Fakt, bladość lic i ust, to dobry puder i szminka załatwi. Ale... Wink
renia
Hero Member

« Odpowiedz #490 : 2009-08-12, 13:19:06 »

Z wieszaniem to jest niebezpieczna sprawa.
Jeden facet wieszał się na drzewie, lina się urwała, wpadł do rzeki i się utopił.
Lepiej nie ryzykować Wink)

Opal
Go

Email
« Odpowiedz #491 : 2009-08-12, 15:27:17 »

Myslalam raczej o pocieciu sobie nadgarstkow, ponoc milo sie "odplywa", taka elegancka smierc, w sam raz dla "fashion victim" - jak Petroniusz z quo vadis.
A ze sznurem to nigdy nie wiadomo, przerwie ten rdzen czy nie przerwie...

A pomyślałaś jakie nieestetyczne ślady mogłyby zostać - bliznowate sztychy - gdyby Cię odratowano? brrrr okropieństwo <szok> Widziałam takich kilka kresek na obu rękach u pewnej kobiety. Żal było patrzeć. Mało tego, jak już byś się zdecydowała pociąć, to przemyśl wszystko dokładnie. Weź jakieś dwie miski i podłóż pod ręce, bo chol..nie zachlapiesz meble lub podłogę. Żadna przyjemność potem zmywać taką skrzepnięta juchę po kimś. Nie każdym płynem  można sobie z tym poradzić. Ale byś ludziom narobiła roboty... Jak już, to się lepiej otruj, albo nie bo zaczniesz rzygać i znowu inni będą mieli brudną robotę. To może jakieś tabletki nasenne? Umalujesz się, zrobisz odpowiednią scenerię, tylko świeczek nie zapalaj, bo mogłabyś niechcący spłonąć, a to znowu jest strasznie nieestetyczne, prawie jak po rozczłonkowaniu przez pociąg - blee. No co by Ci tu jeszcze doradzić... jak tak bardzo świat Cię przeraża to musisz mieć słabą psychikę.... no to może faktycznie Smile

Ale zaraz, do tego trzeba mieć jeszcze odwagę, "jaja", a Ty się boisz nawet złych wieści - eeeee już jestem spokojna o Twój los.
grizzly
Go

Email
Czy to "siem" oplaci?
« Odpowiedz #492 : 2009-08-12, 16:22:23 »

...do tego trzeba mieć jeszcze odwagę, "jaja"...

A do tego to co trzeba miec?

http://www.hotmoney.pl/artykul/polska-komu-oplaca-sie-placic-podatki-9016

_flo
Go

Email
« Odpowiedz #493 : 2009-08-12, 16:32:07 »

Ale zaraz, do tego trzeba mieć jeszcze odwagę, "jaja", a Ty się boisz nawet złych wieści

raczej - ignoruje wiadomosci spreparowane pod katem zaleknionych owieczek - socjotechnika rodem ze sredniowiecza
mam w pracy specow od tego typu manipulacji - copywriter to sie nazywa ;P
Opal
Go

Email
« Odpowiedz #494 : 2009-08-12, 16:54:53 »

A do tego to co trzeba miec?

Najlepiej młody wiek, dzieci uczące się, którym daleko do 25 roku życia i zwyczajnie - zawsze w zapasie mieć pieniądze Smile

mam w pracy specow od tego typu manipulacji 

Tutaj też ich masz i to jeszcze lepszych, takich, którzy co do charakterów ludzkich nigdy się nie mylą, nawet gdy te z owcy wilkiem chcą się zrobić Smile
_flo
Go

Email
« Odpowiedz #495 : 2009-08-12, 16:57:50 »

Opal, lepiej skoncentruj sie na wlasnym charakterze, a innych zostaw im samym
grizzly
Go

Email
« Odpowiedz #496 : 2009-08-12, 17:05:51 »

...Najlepiej...

Oj Opal, Opal, gdybym to ja mial "Takie Plecy" jak Ty
to pewnie inaczej bym napisal!!! Smile Smile Smile

_flo
Go

Email
« Odpowiedz #497 : 2009-08-12, 17:08:10 »

nigdy się nie mylą

jak wiemy, nie ma takich co "nigdy sie nie myla" - "i chocby zjedli tysiac kotletow"...
nydyrydy
Opal
Go

Email
« Odpowiedz #498 : 2009-08-12, 17:12:11 »

flo, a dlaczego to ja Tobie taka niewygodna jestem, taka niedobra? Czy to ja, czy Ty sobie chciałaś w słabości nadgarstki podcinać Laughing ? Potem się dziwisz, oburzoną udajesz, że ktoś się tym zainteresował Wink Przecież tutaj znieczulicy nie ma. Młodaś Ty i jeszcze masz "nierówno pod sufitem", ale fajna z Ciebie dziewczyna i czasami życzliwa, więc trzeba żeby starsze koleżanki miały na Ciebie oko Wink W dodatku pomyśl tylko, gdyby bez reakcji z naszej strony ktoś wziął Cię za przykład, wzór cnót i też chciał się "pochlastać" bo flo tego chce? Udajesz twardą, a tak naprawdę nie zastanawiasz się nad konsekwencjami rzeczy tak istotnej jaką jest życie. Śmierć nie jest "elegancka" jak piszesz. Często jest obleśnie obrzydliwa, pozbawiona romantyzmu, pięknej otoczki. Wiem, że chcesz grać twardą, ale czasami zastanów się co wypisujesz, kogo szczypiesz, po co i dlaczego.
_flo
Go

Email
« Odpowiedz #499 : 2009-08-12, 17:15:21 »

pewnie ze chce byc twarda - bo tak jest lepiej
"twardym trzeba byc, a nie miętkim"
Strony: 1 ... 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 ... 349 Do gry Drukuj 
« poprzedni nastpny »
Skocz do:  

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP forum.dr-kwasniewski.pl | Dziaajce na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeone.
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.043 sekund z 20 zapytaniami.