Autor
|
Wtek: PRASÓWKA (Przeczytany 2434235 razy)
|
renia
|
Teresa - ja podziwiam Twoją cierpliwość i wytrwałość - mnie już takie wypowiedzi na temat "Diety Kwaśniewskiego" męczą - ja jestem laikiem, ale to co oni piszą - to już zakrawa na kpinę lub "zaćmę mózgową"..
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Na tej stronie - http://forum.nie.com.pl/showthread.php?t=2677&page=48 Pani jest skłonna wnioskować o Nobla dla lekarza, który wyleczył z cukrzycy je¶li jaki¶ pacjent udowodni że cukrzycę miał i nie ma. Ja nie miałam i nie mam więc nie mogę dostarczyć dowodów, nikogo też osobi¶cie w twkiej sytuacji nie znam Może kto¶ z Użytkowników tego forum, albo jego Go¶ci ma co¶ do powiedzenia w tej sprawie? Ja mam cos do powiedzenia a mianowicie to że w najlepszym razie dowiesz się że nie ma żadnego wyleczenia ponieważ jeżeli taka osoba ( czyli wyleczona ) zacznie jeść tak jak przed Dieta Optymalna to choroba szybko wróci
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Straszne. Ale skończyłby się problem ZUS-u.. Emerytura w wieku 67 lat lub 70, a potem eutanazja..
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Dawno nie czytałem tak "wspaniałego" tekstu! Kto jest autorem?
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja doskonale wiem, że cukier jest zdrowy (mózg potrzebuje dużo glukozy), a od tłuszczu się tyje i dostaje sklerozę, a potem się zapomina co zaszkodziło...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
A jeszcze pięć razy warzywa i owoce. O tym nie zapominać! PS mózg do poprawnej pracy zaś wymaga tylko około 15g/D wodoru i 0g węgla! Powtarzam - ZERO C.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właśnie. Dlatego węgla nie jem..
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Ja też nie jadam węgla, ale zawsze mam na wyjazdach, gdy nie jadam posiłków w domu! Tak na wszelki wypadek, bo wiadomo, że: "miłość, śmierć i sraczka przychodzą znienacka"...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Szkoda, że ten węgiel przed wszystkim nie chroni. No może gdyby się nim jeszcze wysmarować... to by chyba nawet śmierć się przestraszyła...
|
|
|
|
|
|
|
Mari
Go
|
Na tej stronie - http://forum.nie.com.pl/showthread.php?t=2677&page=48 Pani jest skłonna wnioskować o Nobla dla lekarza, który wyleczył z cukrzycy je¶li jaki¶ pacjent udowodni że cukrzycę miał i nie ma. Ja nie miałam i nie mam więc nie mogę dostarczyć dowodów, nikogo też osobi¶cie w twkiej sytuacji nie znam Może kto¶ z Użytkowników tego forum, albo jego Go¶ci ma co¶ do powiedzenia w tej sprawie? Ja mam cos do powiedzenia a mianowicie to że w najlepszym razie dowiesz się że nie ma żadnego wyleczenia ponieważ jeżeli taka osoba ( czyli wyleczona ) zacznie jeść tak jak przed Dieta Optymalna to choroba szybko wróci Zobacze , czy warto wylewac beton ... Tereso bede tam troche klamac jak nigdzie...poniewaz jak widze nazwisko i dieta Pana Kwasniewskiego dziala na co niektorych jak plachta na byka . Sprobuje ponawijac makaron ...zobaczymy . Tobie nie wychodzi bo jestes za szczera! . Wiem jedno , ze jak czlowiek nie przejedzie sie na wlasnej glupocie to dobrej rady nie poslucha ...ot !, takie my bestie . Zaznaczam czlowiek hi, ale z malej literki! , bo Czlowiek , ktory ma cos pod sufitem wczyta sie w slowo i cos niego wyniesie. usciski M.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Proszę zapiąć pasy - http://wyborcza.pl/1,75248,7717475,My_chcemy_masla_a_nie_margaryny.html?as=1&startsz=x No to wreszcie mamy potwierdzone to co doktor Jan Kwaśniewski wiedział ze 40 lat temu. Za parę kolejnych lat ktoś się wreszcie dopatrzy, że nadmiar spożywanego białka jest dla zdrowia równie niebezpieczny jak marne tłuszcze w miejsce dobrych zwierzęcych, a potem że węglowodany (zboża) są dobre dla zwierząt nie zaś dla ludzi, a i cukry proste nie mogą zapełniać ćwierci sklepu spożywczego, jeśli zdrowie ludzi komu miłe. Ja nie rozumiem czemu przemysłowi spożywczemu zdrowie ludzi nie może być miłe, ale jeżeli się tak dzieje to od czego jest prawo?!, edukacja?!, służba (opieka?) zdrowotna, a i kultura?! To samo tyczy przemysłu farmaceutycznego: jest Państwo, więc jest nadzór i odpowiedzialność. Dobrze myślę? Czy chciałaby dusza do raju?
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Od 30 lat wiadomo, że im większe spożycie margaryn zawierających sztuczne izomery trans, tym większe zagrożenie otyłością, cukrzycą typu 2, miażdżycą, udarami mózgu i nowotworami..." Wiedzieli..to czemu milczeli...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tak kiedyś przypuszczałam, że "naukowcy" będą po kolei odkrywać fakty dawno już odkryte przez dr. Kwaśniewskiego i sobie przypisywać zasługi. Od razu zaakceptować całość DO byłoby zbyt trudne bez przyznania racji dr. JK..a do tego trudno będzie się przyznać" światu nauki"...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
I jeszcze wypada uznać, że lepiej późno niż wcale. Co za drański świat...
|
|
|
|
|
|
|
|
|