jukor
Gość
|
Nie zapomnij o majeranku... DaĹem sporo!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To bedzie pyszny pasztet...aĹź mam ochotÄ teĹź zrobiÄ, dawno nie miaĹam...
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Gość
|
To bedzie pyszny pasztet...aĹź mam ochotÄ teĹź zrobiÄ, dawno nie miaĹam... Jak dawno nie byĹo to koniecznie trzeba! MoĹźe to przez te zimne nóşki!
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...Ĺadny pasztet...
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Gość
|
WyglÄ
da dobrze, ale nie wiem jak smakuje. Degustacja jutro...z chrzanem.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tylko za bardzo go nie schrzaĹ...
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Gość
|
Ze 100g pochrzanie
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
WedĹug mnie chrzan nie pasuje do pasztetu...
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Gość
|
Razem z biaĹÄ
to mĂłj zestaw ĹwiÄ
teczny
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
Nie zapomnij o majeranku... DaĹem sporo! Pasztet z majerankiem?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
WedĹug mnie chrzan nie pasuje do pasztetu... Pasztet tylko z chrzanem albo z ÄwikĹÄ
. Mniam, mniam.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
WedĹug mnie chrzan nie pasuje do pasztetu... Pasztet tylko z chrzanem albo z ÄwikĹÄ
. Mniam, mniam. Jako dodatek...ale jako przyprawa przy jego sporzÄ
dzaniu, to majeranek jak najbardziej...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
. Mniam, mniam. Jako dodatek...ale jako przyprawa przy jego sporzÄ
dzaniu, to majeranek jak najbardziej... To nie mĂłj smak w takim razie. Pasztet tak, tylko bez majeranku. Chrzan potem, do gotowego pasztetu. Tu zgoda.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
. Mniam, mniam. Domowy pasztet moĹźna odsmaĹźyÄ na smalcu, do tego ziemniak i kapucha kiszona. Szybciutki obiadek. Kromka pasztetu jest Ĺwietna jako baza do kanapek i dodatek do bigosu...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
. Mniam, mniam. Domowy pasztet moĹźna odsmaĹźyÄ na smalcu, do tego ziemniak i kapucha kiszona. Szybciutki obiadek. Kromka pasztetu jest Ĺwietna jako baza do kanapek i dodatek do bigosu... U mnie bazÄ
do kanapek jest ser şóĹty. Na to pasztet i chrzanik i chrzaniÄ inne smaki. Dla mnie pasztet , tylko na zimno. Taki pasztet.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Strasznie fajnie, Ĺźe tak siÄ róşnimy, bo o czym byĹmy pitolili na Forku?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
Strasznie fajnie, Ĺźe tak siÄ róşnimy, bo o czym byĹmy pitolili na Forku? No, pewnie by siÄ coĹ znalazĹo. A tak, pitu, pitu i jest ok. PoĹmiaÄ siÄ moĹźna...a tak najĹatwiej wiedza wchodzi do gĹowy. Nie przez drÄtwÄ
mowÄ a poprzez anegdotÄ, Ĺmiech, luzik i dystans. A kiedy trza moĹźna i z powagÄ
. No, nie? No to w kwestii pasztetu.....
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W "WesoĹych przygodach Robin Hooda" jest takie zdanie: "Smakuje jak krĂłlowi Rysiowi tĹusty pasztet z rodzynkami". Cytat z pamiÄci, a rodzynki wam pasujÄ
?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
W "WesoĹych przygodach Robin Hooda" jest takie zdanie: "Smakuje jak krĂłlowi Rysiowi tĹusty pasztet z rodzynkami". Cytat z pamiÄci, a rodzynki wam pasujÄ
?
Ja lubiÄ rodzynki i jak jest ĹledĹş w czekoladzie tak moĹźe byÄ pasztet z rodzynkami. Oooo, myĹlÄ , Ĺźe nawet jest pycha.
|
|
|
|
|
|
|
|