administ
Go
|
Mnie to wygląda na przystawkę dobową, wliczając martwy ciąg, ale pewności nie mam.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Dla mnie to na trzy dni. Tylko paprykę bym dodała
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dla mnie to na trzy dni. Tylko paprykę bym dodała
Papryki nie wolno, bo ma niską wartość biologiczną Chyba, że na rzeźbę, to jeszcze obleci...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
no tak ~ 10zoltek 6zl 30gB 300g watroby 1,5zl 60gB 200g twarogu 2,60 35gB 200g Maslo 4zl 160gT Smietanka 120g 4zl Duzo to,czy malo? Mariusz to dawka dobowa czy śniadanie?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
no tak ~ 10zoltek 6zl 30gB 300g watroby 1,5zl 60gB 200g twarogu 2,60 35gB 200g Maslo 4zl 160gT Smietanka 120g 4zl Duzo to,czy malo? Mariusz to dawka dobowa czy śniadanie? dla Optymalnych IFowcow jeden posilek moze byc ,rozlozony w czasie 2-4h :d Osobiscie odradzam,3-4 sa optymalne :d
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Haha 57kg raczej z zaciśniętym zołądkiem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Cyt. z Wikipedii "Eunuchy żyją przeciętnie o 14 lat dłużej niż inni mężczyźni[2]. Odsetek stulatków wśród eunuchów jest o 3% wyższy niż wśród innych mężczyzn[3]. Kto chce żyć dłużej?
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
no tak ~ 10zoltek 6zl 30gB 300g watroby 1,5zl 60gB 200g twarogu 2,60 35gB 200g Maslo 4zl 160gT Smietanka 120g 4zl Duzo to,czy malo? Mariusz to dawka dobowa:roll: Dla JW smiertelna
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Cyt. z Wikipedii "Eunuchy żyją przeciętnie o 14 lat dłużej niż inni mężczyźni[2]. Odsetek stulatków wśród eunuchów jest o 3% wyższy niż wśród innych mężczyzn[3]. Kto chce żyć dłużej? Ja lubię swoje morele. Tylko skąd oni wzięli eunuchów do badań?
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Może poszli w ślad za Angeliną j. Bo jakie są szanse raka jąder w dzisiejszych czasach
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Cyt. z Wikipedii "Eunuchy żyją przeciętnie o 14 lat dłużej niż inni mężczyźni[2]. Odsetek stulatków wśród eunuchów jest o 3% wyższy niż wśród innych mężczyzn[3]. Kto chce żyć dłużej? Ja lubię swoje morele. Tylko skąd oni wzięli eunuchów do badań? I ilu? Jaki materiał porównawczy? Proszę , proszę diety, ruch, świeże powietrze a tu sposób pewny i hm, bezpieczny (jak dla kogo) na przedłużenie życia.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Cyt. z Wikipedii "Eunuchy żyją przeciętnie o 14 lat dłużej niż inni mężczyźni[2]. Odsetek stulatków wśród eunuchów jest o 3% wyższy niż wśród innych mężczyzn[3]. Kto chce żyć dłużej? Ja lubię swoje morele. Tylko skąd oni wzięli eunuchów do badań? A może pytaniem powinno być, kiedy należy dokonać zabiegu aby owo 3% było bardziej pewne;)
|
|
|
|
|
|
|
|